Δευτέρα, 14 Οκτώβριος 2013 18:47

Α.Ο. Φαραί: Ικανοποίηση Μπλέτσα για το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα

Γράφτηκε από τον

Μία νίκη και μια ισοπαλία είναι ο απολογισμός του Α.Ο.Φαραί στις δύο πρώτες αγωνιστικές.  Στην πρεμιέρα νίκησε εντός με το εντυπωσιακό 3-0 τον Τέλλο Αγρα και το περασμένο Σάββατο μοιράστηκε τους βαθμούς με την Ομόνοια (1-1)  στο γήπεδο "Γ. Λουκαρέας". Η φιλόδοξη ομάδα προηγήθηκε στο 8' με τον Κωστέα, αλλά δέχτηκε την ισοφάριση στο 71' από τον Κωστόπουλο και στο τέλος κινδύνεψε με ήττα.


Στο πρώτο ημίχρονο πάντως ο Α.Ο. Φαραί είχε ευκαιρίες να διπλασιάσει τα τέρματά του και να πάρει ασφαλές προβάδισμα για τη νίκη. Και η ισοπαλία όμως είναι θετικό αποτέλεσμα, σύμφωνα με τον Βασίλη Μπλέτσα. Ο προπονητής - παίκτης της ομάδας δηλώνει ότι: "Ετσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας το 1-1 είναι θετικό. Είχαμε στη διάρκεια του αγώνα ευκαιρίες για δεύτερο γκολ, αλλά θα μπορούσαμε να χάσουμε στο τέλος. Δεν έχω κανένα παράπονο από τα παιδιά. Οι 4 βαθμοί είναι καλό ξεκίνημα, διότι παίξαμε με δύο ομάδες που είναι χρόνια στην κατηγορία. Εμείς έχουμε πολλά νέα πρόσωπα, αλλά δείχνουμε πως μπορούμε να ανταποκριθούμε. Είμαστε ακόμα στην αρχή και ελπίζω σε ανάλογη συνέχεια".
Το επόμενο εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει ο Α.Ο. Φαραί είναι αυτό της Σπερχογείας, το προσεχές Σάββατο στο γήπεδο "Π. Μπαχράμης". Για την ώρα το μοναδικό ερωτηματικό είναι ο Β. Μπλέτσας, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό και το πιο πιθανό είναι να μην αγωνιστεί.