Τετάρτη, 04 Ιανουάριος 2017 16:54

A.E. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ: Πήρε Γεωργιόπουλο από Μιλτιάδη για την άνοδο!

Γράφτηκε από τον

Τη μεγάλη μεταγραφική έκπληξη έκανε η Α.Ε. Γαργαλιάνων, μιας και απέκτησε σήμερα τον Γαργαλιανιώτη Θανάση Γεωργιόπουλο από τον Μιλτιάδη!

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής παρότι είχε προτάσεις από ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας, επέλεξε να φορέσει τη φανέλα της Α.Ε. Γαργαλιάνων, η οποία δείχνει αποφασισμένη για την άνοδο στην Α1 τοπική. Αλλωστε απέχει μόλις ένα βαθμό από το ρετιρέ του 1ου ομίλου της Β' τοπικής, στο οποίο συγκατοικούν η Α.Ε. Μάνης με τον Διαγόρα Κοπανακίου που αναμετρόνται μεταξύ τους την Κυριακή, ενώ η Α.Ε. Γαργαλιάνων θα φιλοξενηθεί από τον Πανευαϊκό. 

Ο Γεωργιόπουλος ήταν από τα βασικότατα στελέχη του Μιλτιάδη και πρόκειται για παίκτη που έκανε τη διαφορά στην Α' τοπική, πόσο μάλλον στη Β' τοπική. 

 

Γι' αυτό και η απόκτησή του θεωρείται επιτυχία για τη διοίκηση της Α.Ε. Γαργαλιάνων που ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτησή του: "Η Διοίκηση της Α.Ε.Γ. ανακοινώνει την απόκτηση του Θανάση Γεωργιοπουλου απο τον Μιλτιαδη. Ο 26χρονος επιθετικός είναι ένας παίκτης εγνωσμένης αξίας μετρώντας 29 γκολ σε 84 συμμετοχές τα τέσσερα τελευταία χρόνια σε Α, Α1 και Β ΕΠΣΜ. Την τρέχουσα σεζόν αποτέλεσε βασικό στέλεχος στην εξαιρετική πορεία του Μιλτιαδη έχοντας πετύχει 4 γκολ. Η Διοίκηση της Α.Ε.Γ. είναι χαρούμενη για την ολοκλήρωση της μεταγραφής και την επιστροφή του παίκτη στην ομάδα από όπου ξεκίνησε".