Δευτέρα, 14 Οκτώβριος 2013 18:50

Πρόγραμμα... "βουνό" για τον Ολυμπιακό Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Με το βαθμό της ισοπαλίας επέστρεψε την Κυριακή από την Πύλο ο Ολυμπιακός Καλαμάτας. Οι "ερυθρόλευκοι" έμειναν στο 0-0 με τον τοπικό Τσικλητήρα και έφθασαν τους 4 βαθμούς στο πρωτάθλημα (νίκη στην πρεμιέρα με Αρφαρά).


Ο Σπύρος Τσίκινης έμεινε ικανοποιημένος από την ανασταλτική λειτουργία και επισημαίνει πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και στο δημιουργικό κομμάτι. Ο Τσικλητήρας ανήκει πλέον στο παρελθόν και η προσοχή στρέφεται στο ντέρμπι με τον Εθνικό Μελιγαλά που σηματοδοτεί την έναρξη ενός δύσκολου προγράμματος.
Συγκεκριμένα,  ο Ολυμπιακός μετά τον Εθνικό, θα μεταβεί στα Φιλιατρά για να αντιμετωπίσει την Εράνη και την επόμενη αγωνιστική θα παίξει εκ νέου εκτός έδρας με αντίπαλο το Δώριο, ενώ την 6η αγωνιστική θα παίξει στην Καλαμάτα με τον Πάμισο.
Με λίγα λόγια πρόγραμμα… -"βουνό" για τη φιλόδοξη ομάδα που είναι όμως σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση. Αν οι "ερυθρόλευκοι" μείνουν αήττητοι σ' αυτή τη σειρά αγώνων, τότε θα αρχίσουν να στοχεύουν πολύ ψηλά στην Α' τοπική.
Ο Σ. Τσίκινης έχει ζητήσει από τους παίκτες του να βλέπουν το κάθε ματς ξεχωριστά. Η προσοχή στρέφεται πλέον στο ντέρμπι τον Εθνικό, όπου αναμένεται να επιστρέψει ο Μαρούδας από τραυματισμό, αλλά είναι αμφίβολη η συμμετοχή του τραυματία Σίνου.