Πέμπτη, 05 Ιανουάριος 2017 14:26

Α' ΤΟΠΙΚΗ: Εξι ομάδες έχουν αλλάξει προπονητή

Γράφτηκε από τον
Α' ΤΟΠΙΚΗ: Εξι ομάδες έχουν αλλάξει προπονητή

Μετά τις 13 πρώτες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής, έξι από τις δεκαέξι ομάδες έχουν αλλάξει προπονητή, η μια μάλιστα δύο φορές.

Ο λόγος για την Ανδρούσα που ξεκίνησε με τον Σπύρο Τσίκινη, τον αντικατέστησε ο Γιώργος Γρηγορόπουλος και στην συνέχεια ανέλαβε ο Στάθης Βανικιώτης. 

Στον Απόλλωνα ξεκίνησε ο Τζίμης Αναστασόπουλος και πλέον είναι στον πάγκο ο Παναγιώτης Μπιζίμης. Ο Τέλλος Αγρας ξεκίνησε με τον Γιώργο Πολυμενέα και ακολούθησε ο Σπύρος Τσίκινης ενώ στο Διαβολίτσι ξεκίνησε ο Μιχάλης Φασουλής τον οποίο αντικατέστησε ο Κώστας Λαμπρόπουλος. Στα Αρφαρά ο τοπικός Αστέρας ξεκίνησε με τον Γιώργο Γκέγκα τον οποίο αντικατέστησε ο Τζίμης Αναστασόπουλος.

Τέλος, στην Εράνη το δίδυμο των Νίκου Φρούσου και Κώστα Λυμπερόπουλου αποχώρησε μετά το προηγούμενο ματς και την βαριά ήττα από τον Πανθουριακό και τεχνικός στην ομάδα των Φιλιατρών ανέλαβε ο Μιχάλης Ζάγκος.

Το ντεμπούτο των νέων τεχνικών

Ας δούμε και το ντεμπούτο των νέων τεχνικών. Με ισοπαλίες ξεκίνησαν Γρηγορόπουλος, Λαμπρόπουλος, με ήττα ο Μπιζίμης (που νίκησε στο δεύτερο παιχνίδι του) και με νίκη μόνο ο Σπύρος Τσίκινης (που έχασε στο δεύτερο παιχνίδι του). Με νίκη ξεκίνησε ο Στάθης Βανικιώτης ως προπονητής της Ανδρούσας καθώς επικράτησε με 1-0 του Τέλλου Αγρα εκτός έδρας.  Στα Αρφαρά ο Τζίμης Αναστασόπουλος ξεκίνησε με εκτός έδρας ήττα (2-0) από τον Τέλλο Αγρα ενώ στην Εράνη ο Μιχάλης Ζάγκος θα κάνει το ντεμπούτο του στο ματς της 14ης αγωνιστικής με τον Τέλλο Αγρα  την Κυριακή 8 Ιανουαρίου εντός έδρας. 

Ποιοι συνεχίζουν όπως ξεκίνησαν

Οι υπόλοιπες δέκα ομάδες θα μπουν στο 2017 με τους προπονητές που ξεκίνησαν το περασμένο καλοκαίρι. 

 

Η Καλαμάτα με το δίδυμο των Ελβιο Μάνα και Τάσο Χατζηαγγελή, ο Πάμισος με τον Αλέξη Μαντζούνη, η Αναγέννηση με τον Αντώνη Μαυρέα, ο Πανθουριακός με τον Γιώργο Αργυρόπουλο, η Κυπαρισσία με τον Παναγιώτη Παναγόπουλο, ο Μιλτιάδης με τον Κώστα Στυλιανόπουλο, ο ΑΟ Φαραί με τον Νίκο Γεωργακλή, ο Ολυμπιακός Καλαμάτας με τον Αγγελο Σπάλα, ο Εθνικός Μελιγαλά με τον Γιάννη Αντωνόπουλο και η ΑΕ Αβίας με τον Διονύση Πουλή.