Δευτέρα, 14 Οκτώβριος 2013 19:13

ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ: Για νέα αρχή την Κυριακή με Α.Ε. Καραϊσκάκης

Γράφτηκε από τον
ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ: Για νέα αρχή την Κυριακή με Α.Ε. Καραϊσκάκης

Η ψυχολογική ώθηση που ήθελε η Καλαμάτα ήρθε μετά τη νίκη - πρόκριση στο Μεσολόγγι επί της ομώνυμης ομάδας.

Μια νίκη βάλσαμο στις… πληγές της τοπικής μας ομάδας που ήρθε την κατάλληλη στιγμή και ελπίδα όλων είναι να αποτελέσει το εφαλτήριο για την αντεπίθεση της στο πρωτάθλημα. Ετσι ο Μίλτος Γκόφας ξεκίνησε με το… δεξί στον πάγκο των "μελανολεύκων" και είδε την ομάδα του να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.
"Μετά από τις συνεχείς ήττες και την άσχημη πορεία στο πρωτάθλημα ήμασταν αρκετά βελτιωμένοι και τα παιδιά βρήκαν τη δύναμη και το κουράγιο να μπουν δυνατά στο ματς. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο όπου θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει το ματς και με αυτό οδηγό θα πρέπει να πορευτούμε στη συνέχεια.
Βέβαια μετά το 65' δεν μου άρεσε η εικόνα της ομάδας γιατί η κούραση αλλά και το άγχος να κρατήσουμε το αποτέλεσμα, μας έκανε να οπισθοχωρήσουμε", δήλωσε στο "Ν" ο Μίλτος Γκόφας που άλλαξε ορισμένα πράγματα στην τακτική και το στήσιμο της ομάδας.
"Τα παιδιά είχαν ανάγκη αυτή τη νίκη και γενικότερα θα πρέπει να καταλάβουν ότι παίζουν στην Καλαμάτα… Οσοι παίζουν μαζί μας δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους και αυτό πρέπει να κάνουμε κι εμείς. Είμαστε το μεγάλο όνομα στον 4ο όμιλο και πρέπει να το δείχνουμε στο γήπεδο. Μπροστά μας έχουμε το ματς πρωταθλήματος με την Α.Ε. Καραϊσκάκης και σκοπός μας είναι να κάνουμε μια νέα αρχή", τόνισε ο κ. Γκόφας που μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του στο περιθώριο της σημερινής προπόνησης που έγινε στο δημοτικό στάδιο Καλαμάτας. Οσοι έπαιξαν στο Μεσολόγγι έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι ακολούθησαν κανονικό πρόγραμμα κάτω από τις οδηγίες του προπονητή Μίλτου Γκόφα και του γυμναστή Ευτύχη Τασιόπουλου.
Ο Μπελεβέντης έκανε χθες ατομικό πρόγραμμα αφού είχε ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα, ενώ ο Αθανασόπουλος έκανε πρόγραμμα με βάρη μιας και είχε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο.
Ο Γεωργακόπουλος από Τετάρτη θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα όπως και ο Κάνιστρας. Νοκ άουτ παραμένει ο Γ. Καλογερόπουλος που θα ξεκινήσει προπονήσεις την επόμενη Δευτέρα.
Ακόμη επιστρέφει ο Σκαρλάτος που εξέτισε την ποινή του, ενώ ο Αλιού αναμενεται τα ξημερώματα στην Καλαμάτα και λογικά θα είναι διαθέσιμος για το κυριακάτικο ματς.