Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2017 12:18

ΠΑΜΙΣΟΣ - Α.Ο. ΦΑΡΑΙ 1-1: Νίκησαν τα… νεύρα - Επιασε πέναλτι ο Μάρης στο 87'

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ - Α.Ο. ΦΑΡΑΙ 1-1: Νίκησαν τα… νεύρα - Επιασε πέναλτι ο Μάρης στο 87'

Σ' ένα παιχνίδι για γερά νεύρα Πάμισος και Α.Ο. Φαραί μοιράστηκαν στη Μεσσήνη γκολ και βαθμούς.

Οι Καλαματιανοί προηγήθηκαν στο 35' με τον Μούσα και οι Νησιώτες ισοφάρισαν στο 64' με αυτογκόλ του Μαυροειδάκου. Στο 87' έφθασαν μάλιστα κοντά στην ολική ανατροπή, αλλά ο Μάρης νίκησε από τα 11 βήματα τον Ηλιόπουλο. Με αυτόν τρόπο ο Α.Ο. Φαραί  έμεινε για 7ο ματς αήττητος, τελευταία ήττα στις 5 Νοεμβρίου με 2-0 από την Αναγέννηση. Aπό την 7η αγωνιστική έχει να ηττηθεί και ο Πάμισος (1-0 από την Καλαμάτα), που είχε τελειώσει το 2016 με τρεις σερί νίκες. Μετά τη δεύτερη εντός έδρας απώλεια βαθμών όμως, υποχώρησε στην 4η θέση της Α' τοπικής, ενώ ο Α.Ο. Φαραί είναι στην 8η. 

Στον χθεσινό αγώνα, στο πρώτο ημίχρονο κυριάρχησαν τα νεύρα και η ένταση, με δυνατά μαρκαρίσματα, αψιμαχίες και "γαλλικά". Ο Α.Ο. Φαραί είχε κλείσει καλά τους χώρους και απείλησε πρώτος στο 8' με το σουτ του Κακαλή που έδιωξε ο Τρακάκης. Στο 10' ο Μάρης μπλόκαρε την κεφαλιά του Μάρη, για να έρθει στο 35' ο Μούσα με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά, έπειτα από κόρνερ και φάση διαρκείας να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 38' λίγο έλειψε να γίνει το 0-2, όμως ο Τρακάκης απέκρουσε το σουτ του Τσέρτου και στο 42' ο Μπερερής απομάκρυνε πάνω στη γραμμή την προσπάθεια του Σπανού. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες μπήκαν πιο… ήρεμοι στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να δούμε καλύτερο παιχνίδι. Ο Πάμσιος ανέβασε την απόδοσή του και πίεσε για την ισοφάριση. Στο 50' ο Λαθύρης σούταρε από καλή θέση και ο Μάρης μπλόκαρε και στο 62' ο Ηλιόπουλος μόνος από πολύ κοντά έστειλε με κεφαλιά την μπάλα άουτ. Το 1-1 ήρθε τελικά στο 64'  από αντίπαλα πόδια. Ο Πατσιώτης εκτέλεσε κόρνερ, ο Δημητρακόπουλος έκανε το πλασέ στο β' δοκάρι και ο Μαυροειδάκος έβαλε το πόδι και άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. 

Η ισοφάριση έδωσε ψυχολογία στον Πάμισο, που ήταν καλύτερος στο δεύτερο μέρος και απείλησε ξανά στο 66' με το σουτ του Μπίσα μέσα από την περιοχή που πέρασε άουτ. Στο 74' όμως ο Α.Ο. Φαραί έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει το ματς, όταν ο Κακαλής έφυγε στην αντεπίθεση και απέναντι από τον Τρακάκη πλάσαρε άουτ από το κάθετο δοκάρι. 

Στο 80' όμως οι καλαματιανοί στάθηκαν τυχεροί, μιας και ο Πάμισος δεν σκόραρε σε τριπλή ευκαιρία. Πρώτα με τον Λαθύρη (απέκρουσε ο Μάρης το σουτ),  στη συνέχεια με τον Πατσιώτη που εξ' επαφής έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και τέλος με το κοντινό πλασέ του ανενόχλητου Μωράκη. 

Στο 87' ο Λαθύρης ανατράπηκε καθαρά από το Λικάι και ο ρέφερι Ζαρακοβίτης έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Ηλιόπουλος όμως είδε τον Μάρη να πέφτει σωστά στη δεξιά του γωνία και να κρατά το 1-1. 

ΠΑΜΙΣΟΣ: Τρακάκης, Αριστομενόπουλος, Κατσιβαρδέας (53' Γεωργιόπουλος), Δημητρακόπουλος, Μπερερής, Μωράκης, Λαθύρης, Παπαδόπουλος (83' Χαραλαμπόπουλος), Πατσιώτης, Ηλιόπουλος, Μπίσα. 

 

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Μάρης, Καπακλής, Μαυροειδάκος, Πιτσιλής, Κουρέας, Μούσα, Κακαλής, Παχής, Τσέρτος (81' Σταματελόπουλος), Σπανός (93' Φωτόπουλος), Λικάι. 

* Πριν από τη σέντρα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Δημήτρη Πετρόπουλου, που είχε για χρόνια το κυλικείο του γηπέδου της Μεσσήνης.