Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2017 12:55

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 1-1: Μοιράστηκαν τους βαθμούς

Γράφτηκε από τον
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 1-1: Μοιράστηκαν τους βαθμούς

Ισόπαλος 1-1 τελείωσε ο αγώνας που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο "Γιώργος Λουκαρέας" ανάμεσα στον Ολυμπιακό Καλαμάτας και την Κυπαρισσία.

Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν ένα παραπάνω κίνητρο για να διεκδικήσουν τη νίκη, καθώς βρίσκονται κοντά στη ζώνη που οδηγεί στον υποβιβασμό, ενώ και η φιλοξενούμενη ομάδα ήθελε τους τρεις πόντους για να παραμείνει κοντά στην πρώτη 5άδα.

Η Κυπαρισσία κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ σχεδόν με τη συμπλήρωση του α' 10λεπτου, όμως δεν μπόρεσε να διατηρήσει το υπέρ της σκορ, αφού ο Ολυμπιακός που ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα κατάφερε στο 2ο λεπτό της επανάληψης να ισοφαρίσει και είχε και άλλες ευκαιρίες για να διεκδικήσει τη νίκη, αλλά δεν τις αξιοποίησε.

Φάσεις - γκολ

Στο 4' από κόρνερ του Τζίφα ο Ηλιόπουλος έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε άουτ στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.  Στο 9' ο Ανδρεόπουλος απέφυγε με προσποίηση τον Κοστρίβα και με σουτ πέτυχε το 0-1. Στο 16' μπροστινή μπαλιά του Ηλιόπουλου για τον Μαρούδα αυτός μπήκε στην περιοχή σούταρε για να αποκρούσει σωτήρια σε κόρνερ ο Αθανασόπουλος.  Στο 35' κόρνερ του Τζίφα απέκρουσε με τα χέρια ο Αθανασόπουλος. Το εκτέλεσε από την απέναντι πλευρά ο Αναγνωστόπουλος και απέκρουσε με το 1 χέρι ο Αθανασόπουλος, διώχνοντας την μπάλα πλάγια. Στο 38' φαλτσαριστό σουτ του Τζίφα σχεδόν από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχή και η μπάλα πέρασε άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 41' κόρνερ του Αναγνωστόπουλου στο πίσω δοκάρι ο Πολυμενέας έκανε την κεφαλιά και απέκρουσε σε κόνρερ ο Αθανασόπουλος. Στο 47' από κόρνερ του Αναγνωστόπουλου, ο Πολυμενέας με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-1. Στο 58' μπροστινή μπαλιά του Μπέρμπερη για Μαρούδα και Μάλαμα, που μπερδεύτηκαν προ του Αθανασόπουλου, με τον Μαρούδα να καταφέρνει να σουτάρει και να βρίσκει η μπάλα στο σώμα του τερματοφύλακα της Κυπαρισσίας και να φεύγει πλάγια. Στο 62' ο Πετρόπουλος έκανε τη συρτή σέντρα που πέρασε παράλληλα από την εστία και σχεδόν στο β' δοκάρι ο Κωνσταντόπουλος δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή για να σκοράρει. Στο 84' μπαλιά του Αναγνωστόπουλου για τον Μαρούδα, αυτός έφυγε στην πλάτη των αμυντικών και φάτσα με τον Αθανασόπουλο σούταρε συρτά για να φύγει η μπάλα άουτ δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στο 93' ο Μιτρόφ με απευθείας φάουλ από τη γωνία σχεδόν της μεγάλης περιοχής προσπάθησε να σκοράρει, όμως η μπάλα έφυγε άουτ λίγο πάνω από τη συμβολή των δοκαριών.

Η Κυπαρισσία τελείωσε τον αγώνα με 10 παίκτες γιατί στο 3ό λεπτό των καθυστερήσεων αντίκρισε τη 2η κίτρινη ο Ντιόπ για μαρκάρισμα στον Στριλιγκά. Την πρώτη κίτρινη είχε δεχτεί στο 85' για διαμαρτυρία.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Πλακόγιαννης με βοηθούς τους Γιαννακλή και Μπασιλάρη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Λυμπερόπουλος, Τσαναλίας, Τσεκάνι, Πολυμενέας, Κοστρίβας (10' λ.τρ. Μάλαμας), Κολιός, Ηλιόπουλος, Τζίφας, Αναγνωστόπουλος, Μαρούδας, Μπέρμπερη (73' λ.τρ. Στριλιγκάς).

 

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Αθανασόπουλος, Ανδρουτσής, Γιαννόπουλος, Μιτρόφ, Δημητρουλόπουλος, Ντιόπ, Κωνσταντόπουλος, Ανδρεόπουλος (78' Καμποσιώρης), Βασιλόπουλος, Πετρόπουλος (70' Μπακόπουλος), Ζαφείρης (46' Σούπουλι).