Δευτέρα, 09 Ιανουάριος 2017 13:14

ΕΡΑΝΗ - ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 4-1: "Πράσινος" θρίαμβος στο Τριφυλιακό ντέρμπι

Γράφτηκε από τον

Η Εράνη ήταν η θριαμβεύτρια στο Τριφυλιακό ντέρμπι επί του Τέλλου Αγρα με σκορ 4-1. Έτσι ο Μιχάλης Ζάγκος έκανε θετικό ντεμπούτο στον "πράσινο" πάγκο, με την ελλιπή Εράνη να ανασαίνει βαθμολογικά φτάνοντας τους 15 πόντους.

Στον αντίποδα ο Αγρας παρότι προηγήθηκε νωρίς με τον Διακουμή, στη συνέχεια φάνηκαν τα μεγάλα αμυντικά προβλήματα που έχει με συνέπεια να χάσει και μάλιστα με ευρύ σκορ.

Στο 3' μετά από σέντρα του Ερέκι ο Διακουμής με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα μιας και στο 13' ο Χρονόπουλος με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-1.

Στο 19' και πάλι ο Χρονόπουλος με κεφαλιά μετά από φάουλ του Χρονόπουλου έγραψε το 2-1, με την μπάλα να αλλάζει πορεία σε σώμα αμυνόμενου.

Η Εράνη πατούσε καλύτερα στο γήπεδο και στο 48' πέτυχε και τρίτο γκολ με καρφωτή κεφαλιά του Διονυσόπουλου ύστερα από σέντρα του Γριβοκωστόπουλου (3-1).

Στο 54' ο Αγρας είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Λ.Ν. Ανδρώνη.

Το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε στο 75' ύστερα από ατομική ενέργεια του Σπυρόπουλου και τριπλή προσπάθεια από κοντά.

Το ματς σφύριξε ο Καρβούνης, με βοηθούς τους Γιαννέτσο και Αντωνόπουλο.

ΕΡΑΝΗ: Λυμπερόπουλος, Βλάμης (55' Φουντάς), Πέππας, Μιχαλακόπουλος, Γριβοκωστόπουλος (88' Κοντομανωλόπουλος), Κώτσος, Χότι, Χρονόπουλος, Νικολακόπουλος, Σπυρόπουλος, Διονυσόπουλος (73' Σταματόπουλος).

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Λαμπίρης, Πότσης, Εμμανουήλ, Τζωρτζίνης, Γεωργόπουλος (79' Κοντογόνης), Λ.Ν. Ανδρώνης (73' Ν. Νικολόπουλος), Λ.Χ. Ανδρώνης, Μπουντάς, Μπούμπα (60' Στασινόπουλος), Διακουμής, Ερέκι.

 

ΦΩΤΟ: gargalianoionline.gr