Δευτέρα, 09 Ιανουάριος 2017 17:50

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΚΟΠΑΝΑΚΙΟΥ 3-2: Πήρε το ντέρμπι και έμεινε μόνη στην κορυφή

Γράφτηκε από τον
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΚΟΠΑΝΑΚΙΟΥ 3-2: Πήρε το ντέρμπι και έμεινε μόνη στην κορυφή

Πετυχαίνοντας τρία γκολ σε μία ώρα παιχνιδιού η Μάνη νίκησε χθες στον Κορδία με 3-2 τον Διαγόρα Κοπανακίου στο ντέρμπι του α' ομίλου της Β' τοπικής και έμεινε μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Παναγιώτη Πολίμου είχε ουσία στο παιχνίδι της και προηγήθηκε 3-0 στο 60', όμως στο 66' έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ξεροβάσιλα και ο Διαγόρας λίγο έλειψε να γυρίσει το ματς. Η ομάδα του Κοπανακίου, που γνώρισε την πρώτη φετινή της ήττα και έπεσε στην 4η θέση της βαθμολογίας, έβαλε δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά (79'-81') και πίεσε για την ισοφάριση δίχως όμως αποτέλεσμα.

Ηταν ένα "γεμάτο" παιχνίδι με πέντε γκολ, δύο αποβολές και αρκετό κόσμο στην κερκίδα (200 φίλοι και των δύο ομάδων).

Στο 13' ο νεοαποκτηθείς Σώκαλης εκτέλεσε ένα φάουλ, ο Κούμε πήρε την κεφαλιά που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι και ο Ξεροβάσιλας με κοντινό σουτ έκανε το 1-0.

Στο 20' το σουτ του Ντάνου δεν βρήκε για λίγο στόχο.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Φετάχου έκανε ωραία ενέργεια από δεξιά και συρτή σέντρα, με τον Θεοχαράκη να στέλνει 

με προβολή την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-0.

Οι γηπεδούχοι έλεγχαν τον ρυθμό και στο β' μέρος και στο 55' το σουτ του Κούμε μετά από πάσα του Φετάχου έφυγε ψηλά άουτ.

Στο 60' ο Ξεροβάσιλας εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Μανωλέας με κοντινό σουτ έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία για το 3-0.

Και ενώ τα πάντα έδειχναν να είχαν κριθεί στο 66' ο Ξεροβάσιλας δέχθηκε 2η κίτρινη για καθυστέρηση και ο Διαγόρας με παίκτη παραπάνω βγήκε μαζικά στην επίθεση.

Στο 79' ο Γεωργακόπουλος μετά από ατομική ενέργεια έκανε με συρτό σουτ το 3-1 και στο 81' έγινε το 3-2 όταν ύστερα από φάουλ του Σταματογιαννόπουλου, ο Ντάνος από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στα λεπτά που απέμεναν οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση με αρκετές στημένες φάσεις, όμως η Μάνη κράτησε τη μεγάλη νίκη.

Στο 92' έμεινε και το Κοπανάκι με 10 παίκτες λόγω απευθείας κόκκινη στον Γεωργακόπουλο για εξύβριση.

Καλή ήταν η διαιτησία του Σερεμέτη και των βοηθών του Γιαννακλή και Νιάρχου.

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Πολυμενέας, Β. Καμπανάρος, Βαλσαμάκης (84' Πουλάκος), Α. Καμπανάρος, Φουρναράκος, Φετάχου (70' Καρούμπας), Σώκαλης (80' Σαραντέας), Μέτσο, Ξεροβάσιλας, Μανωλέας, Κουμέ.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΚΟΠΑΝΑΚΙΟΥ: Σταυρόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος, Κοσμάς (62' Καμπούκος), Νικολακόπουλος, Θεοχαράκης, Ζάγουρας (79' Σ. Παπαδόπουλος), Νικολλί, Γκότσης, Ντάνος, Σταματογιαννόπουλος, Γεωργακόπουλος.