Τρίτη, 15 Οκτώβριος 2013 16:17

Κερδίζει ακόμη και με… μέτρια απόδοση η Κυπαρισσία

Γράφτηκε από τον

Οταν θες να κάνεις πρωταθλητισμό οφείλεις να πάρεις ορισμένα σημαντικά διπλά απέναντι σε ισχυρές ομάδες και αυτό έκανε πράξη η Κυπαρισσία στο κυριακάτικο ματς στη Σπερχογεία.

Η Τριφυλιακή ομάδα μπόρεσε να πάρει το διπλό σε ένα ματς με δραματική εξέλιξη και… χιτσκοκικό φινάλε.
Και όλα αυτά απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος που παραδοσιακά στην έδρα της είναι πολύ δυνατή.
Ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Παναγόπουλος έμεινε ευχαριστημένος από τη νίκη και από την επιθετική πολυφωνία, δεν παραλείπει όμως να επισημάνει τα προβλήματα που έδειξε να έχει η ομάδα του στο αμυντικό κομμάτι.
"Ηταν μια μεγάλη νίκη γιατί η Σπερχογεία είναι πολύ καλή ομάδα και χρειάστηκε και τύχη στο τελευταίο γκολ για να φύγουμε με τη νίκη.
Εμείς είχαμε σε μέτρια μέρα πολλούς παίκτες μας, όμως καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη σε μια δύσκολη έδρα και αυτό δείχνει πολλά.
Εχω ξαναπεί πως η ομάδα έχει φοβερές δυνατότητες και αυτό φάνηκε και από τις λύσεις που έχουμε στον πάγκο, ενώ ακόμη δεν έχουμε πιάσει… ταβάνι όσον αφορά τις δυνατότητες μας", τόνισε ο νεαρός τεχνικός που στη συνέχεια στάθηκε στα τρία γκολ που δέχθηκε η ομάδα του: "Αυτό μας αναγκάζει να ασχοληθούμε ιδιαίτερα με το αμυντικό κομμάτι που πρέπει να το βελτιώσουμε γιατί στη συνέχεια θα μας στοιχίσει βαθμούς". Ο Παναγόπουλος στέκεται ιδιαίτερα και στη Σπερχογεία που έπαιζε επιθετικό ποδόσφαιρο δίχως σκοπιμότητες και θεωρεί πως λίγες ομάδες θα πάρουν αποτέλεσμα στην έδρα της.
Επόμενο εμπόδιο για τον ΑΟΚ είναι ο Απόλλωνας Καλαμάτας τον οποίο θα υποδεχθεί την Κυριακή στο γήπεδο του.
Σε αυτό το ματς ενδέχεται να καθίσει στον πάγκο για πρώτη φορά  ο Γ. Παναγόπουλος που πάντως ακόμη είναι ανέτοιμος.
Από εκεί και πέρα υπάρχουν ορισμένα μικροπροβλήματα.  Ο Γαργαρώνης έχει ενοχλήσεις στο γόνατο, όπως και ο Μιτρόφ, ενώ ο Μπίζος έχει πρόβλημα στον έσω πλάγιο σύνδεσμο. Και οι τρεις όμως λογικά θα είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα με τον Απόλλωνα.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ