Τρίτη, 10 Ιανουάριος 2017 13:46

ΠΑΜΙΣΟΣ: "Πέσαμε στην παγίδα του αντιπάλου", τονίζει ο Αλ. Μαντζούνης

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: "Πέσαμε στην παγίδα του αντιπάλου", τονίζει ο Αλ. Μαντζούνης

"Θέλει προσοχή γιατί είναι πονηρό και δύσκολο παιχνίδι", έλεγε ο Αλέξης Μαντζούνης πριν από το ματς με τον Α.Ο. Φαραί και οι φόβοι του επιβεβαιώθηκαν.

Ο Πάμισος δεν μπόρεσε να νικήσει προχθές την καλαματιανή ομάδα στη Μεσσήνη (1-1) και μπήκε με το… αριστερό στο 2017. 

Ο προπονητής των "πρασίνων" δηλώνει στο "Νotosport" ότι η ομάδα του έπεσε στην παγίδα του Α.Ο. Φαραί, που, όπως είπε,  έπαιζε αντιποδόσφαιρο.

"Εμείς πάμε να κερδίσουμε τα παιχνίδια, ενώ οι περισσότεροι αντίπαλοί μας να τα κλέψουν. Ξέραμε ότι ο Α.Ο. Φαραί είναι μια σκληρή ομάδα με πάρα πολλούς παίκτες πίσω από την μπάλα, που παίζει αντιποδόσφαιρο. Με διακοπές, νεύρα, διαξιφισμούς και δυστυχώς πέσαμε στην παγίδα του αντιπάλου", τονίζει αρχικά ο Αλέξης Μαντζούνης και προσθέτει: "|Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο ήρεμοι, παίξαμε ορθολογικό ποδόσφαιρο και είχαμε υπομονή και πάθος. Το ότι δεν κερδίσαμε ήταν καθαρά θέμα τύχης, με δοκάρι σε κενή εστία και χαμένο πέναλτι. Στην κακή σου μέρα χρειάζεσαι και λίγο την τύχη". 

Μετά την κυριακάτικη ισοπαλία ο Πάμισος, υποχώρησε στην 4η θέση της Α' τοπικής, όπου ισοβαθμεί με το Μιλτιάδη και ετοιμάζεται για το νέο εντός έδρας ματς με τη δεύτερη (μαζί με τον Πανθουριακό) Αναγέννηση Παραλίας. 

Στα μεταγραφικά, πρόθεση είναι να γίνουν ορισμένες προσθήκες, μιας και οι επιλογές είναι περιορισμένες μετά την αποχώρηση των Τουρλίδα και Φιλόπουλου.