Τρίτη, 10 Ιανουάριος 2017 14:11

ΕΡΑΝΗ: "Τα παιδιά έβγαλαν εγωισμό και πάθος με Άγρα", επισημαίνει ο Ζάγκος

Γράφτηκε από τον

Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε το 2017 προμηνύεται θετικό για την Εράνη.

Η φιλιατρινή ομάδα έκανε ποδαρικό με το δεξί στο νέο έτος νικώντας στο τριφυλιακό ντέρμπι με 4-1 τον Τέλλο Αγρα. Στο προχθεσινό ματς έκατσε για πρώτη φορά στον πάγκο και ο Μιχάλης Ζάγκος, ο οποίος δεν μπορούσε να φανταστεί καλύτερο ντεμπούτο. 

Ο κυριακάτικος θρίαμβος αποκτά μάλιστα μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Τέλλος Αγρας προηγήθηκε με γκολ από τα… αποδυτήρια.

"Τα παιδιά έβγαλαν εγωισμό και πάθος και έδειξαν ότι το ήθελαν πιο πολύ. Ο Τέλλος Αγρας είχε την τύχη να προηγηθεί από αδράνεια της άμυνας, αλλά ισοφαρίσαμε άμεσα με ένα καταπληκτικό κολ του Χρονόπουλου και στη συνέχεια ανεβάσαμε όλες τις γραμμές και κερδίσαμε δίκαια", λέει στο "Notosport" ο Μιχάλης Ζάγκος. Ο νέος προπονητής της Εράνης στέκεται και στο φίλαθλο κόσμο: "Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους της Εράνης που παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, βρέθηκαν στο γήπεδο και βοήθησε με τον τρόπο του την ομάδα". 

Οσο για τη συνέχεια, ο νέος τεχνικός της Εράνης αισιοδοξεί ότι: "Η ομάδα θα βρει το δρόμο της, αλλά πρέπει να ενισχυθούμε άμεσα με τρεις, τουλάχιστον , παίκτες ώστε να γεμίσει το ρόστερ. Πιστεύω ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα και θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται". 

 

Η Εράνη ανέβηκε πλέον στην 11η θέση της Α' τοπικής και με καλή ψυχολογία προετοιμάζεται για το εκτός έδρας ματς με τον Απόλλωνα Καλαμάτας, όπου θα απουσιάσει και πάλι ο τραυματίας Αλμπάν.