Τρίτη, 10 Ιανουάριος 2017 15:50

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Πίστη για παραμονή παρά τη νέα ήττα

Γράφτηκε από τον

Την 11η ήττα γνώρισε ο Αστέρας στην κυριακάτικη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Καλαμάτας (0-1) και παραμένει στην τελευταία θέση της Α' τοπικής με μόλις 5 βαθμούς μετά από 14 παιχνίδια.

Παρ' όλα αυτά στα Αρφαρά υπάρχει πίστη για παραμονή, με δεδομένο ότι απομένει ένας ακόμα γύρος και οι υπόλοιπες ομάδες δεν έχουν ξεφύγει (7 βαθμούς η διαφορά από την 13η θέση που ισοδυναμεί με σωτηρία). 

Γι' αυτό και η διοίκηση έχει κλείσει ήδη τέσσερις παίκτες και έπεται συνέχεια. 

Θυμίζουμε ότι ο Αστέρας συμφώνησε με τον γκολκίπερ Πάτρικ Ανδρέου από την Αναγέννηση Παραλίας, τον μεσοεπιθετικό Γιώργο Παυλόγιαννη από το Μιλτιάδη, τον αμυντικό Γιάννη Κοτσίρη από τη Μεθώνη και τον μεσοαμυντικό Νικήτα Κουπούζο από τον Τέλλο Αγρα. Κανείς όμως δεν αγωνίστηκε στο προχθεσινό κρίσιμο ματς με τον Απόλλωνα Καλαμάτας. 

 

Κάτι που αναμένεται να συμβεί στο επόμενο παιχνίδι, εκτός έδρας με το Διαβολίτσι. Από εκεί και πέρα, η ομάδα των Αρφαρών έχει επαφές με τον Αλεβίζο της Εράνης, ενώ στα υπόψιν είναι και οι Κουλουράς, Ξυδιάς.  Στον αντίποδα, ο Παναγιώτης Σταθόπουλος υπερασπίστηκε προχθές για τελευταία φορά την εστία του Αστέρα, καθώς θα συνεχίσει στο Βλαχόπουλο. Παρελθόν επίσης αποτελούν και οι Κλεάνθης και Νίκος Βοσνάκης.