Τετάρτη, 11 Ιανουάριος 2017 12:58

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Πρόσθεσε εμπειρία στην άμυνα με Δημήτρη Γκούνη

Γράφτηκε από τον
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Πρόσθεσε εμπειρία στην άμυνα με Δημήτρη Γκούνη

Την άμυνα του ενίσχυση ο ΑΟ Διαβολιτσίου καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Γκούνη.

Πρόκειται για έμπειρο αμυντικό με θητεία σε πολλές Μεσσηνιακές ομάδες (τα τελευταία χρόνια ήταν στην ομάδα του χωριού του, την Ανδρούσα), ο οποίος εκτιμάται ότι θα ενισχύσει την αμυντική γραμμή της ομάδας στην συνέχεια του πρωταθλήματος της Α' τοπικής. 

Αγωνιστικά, το Διαβολίτσι το περασμένο Σάββατο γνώρισε την ήττα με 2-1 από την ισχυρή Αναγέννηση  εκτός έδρας. Η συνέχεια περιλαμβάνει το σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα Αρφαρών. Ένα ματς στο οποίο το συγκρότημα του Κώστα Λαμπρόπουλος θα προσπαθήσει να επιστρέψει τις νίκες, με τον έμπειρο τεχνικό να σχολιάζει: "Είναι ένα σημαντικό ματς όπου θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη καθώς αν τα καταφέρουμε θα έχουμε κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για την οριστικοποίηση της παραμονής μας».

Το θετικό στο Διαβολίτσι είναι πως δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα καθώς επέστρεψε και ο Σταματόπουλος, ενώ στην διάθεση του Λαμπρόπουλου θα είναι και ο νεοαποκτηθέντας Δημήτρης Γκούνης που την Τρίτη το απόγευμα έκανε και την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα. 

Στον αντίποδα από τον ΑΟΔ παρελθόν αποτελεί ο έμπειρος μεσοαμυντικός Χάρης Μουλαβασίλης, που θα συνεχίσει στην Ανδρούσα.