Τετάρτη, 11 Ιανουάριος 2017 15:05

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ: Πρωταθλήτρια στον 2ο όμιλο η ΑΕ Μάνης

Γράφτηκε από τον

Η ΑΕ Μάνης κατέκτησε τον τίτλο στον 2ο όμιλο του παιδικού πρωταθλήματος που διοργανώνει η ΕΠΣΜ.

Στο κρίσιμο ματς με τον Πατίστα που έγινε το Σάββατο, η ομάδα της Μάνης επικράτησε με 2-0 και εξασφάλισε και μαθηματικά την πρώτη θέση στον όμιλο της. 

Η ομάδα της Μάνης έφτασε τους 18 βαθμούς, αφήνοντας στους 14 τον δεύτερο Πατίστα ενώ έχει  μάλιστα να δώσει ακόμη ένα ματς, με αντίπαλο τον Ηρακλή Καλαμάτας το προσεχές Σάββατο. 

Η διοίκηση της ομάδας τονίζει για την σημαντική επιτυχία: «Τα συναισθήματα που μας προσφέρει απλόχερα φέτος το παιδικό μας τμήμα είναι ανεκτίμητα και μόνο ένα τεράστιο μπράβο μπορούμε να πούμε σε όλα τα παιδιά μας, τους γονείς τους και φυσικά στον προπονητή μας που με τις γνωστές...αντίξοες γηπεδικές συνθήκες κατάφεραν με πολύ δουλειά να πάρουν το πρωτάθλημα και να μας κάνουν πολύ υπερήφανους! Η Διοίκηση της ΑΕΜ ήδη σχεδιάζει μια υπέροχη και ξεχωριστή φιέστα για τους μικρούς μας πρωταθλητές». 

Η εικόνα στους άλλους ομίλους

Όσον αφορά τους άλλους ομίλους, θυμίζουμε ότι στον 5ο όμιλο η Εράνη έχει πάρει τον τίτλο. Στον 4ο όμιλο ο Χανδριναϊκός είναι ένα βαθμό μπροστά από τον Τσικλητήρα Πύλου και θέλει νίκη στο τελευταίο ματς με το Πεταλίδι για να πάριε τον τίτλο. 

Στον 3ο όμιλο ο Αστέρας Μικρομάνης είναι πρώτος με 22 βαθμούς και ακολουθεί ο Εθνικός. 

Στον 1ο όμιλο, αναβλήθηκε το Σάββατο το ματς των πρωτοπόρων, Αίαντα και Καλαμάτας, το οποίο θα έκρινε τον τίτλο. 

 

Η αναβολή έγινε μετά από αίτημα που έκανε η Καλαμάτα στην ΕΠΣΜ και έκανε δεκτό και ο Αίας γιατί πολλοί παίκτες της Καλαμάτας έχουν προσβληθεί από ίωση. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 21 του μήνα.