Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017 13:16

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Με καλή ψυχολογία στο ντέρμπι με Πάμισο

Γράφτηκε από τον
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Με καλή ψυχολογία στο ντέρμπι με Πάμισο

 

Νίκη (2-1) και καλή εμφάνιση συνδύασε η Αναγέννηση Παραλίας στο πρώτο επίσημο ματς για το 2017, με αντίπαλο το Διαβολίτσι.

Ετσι με τους τρεις βαθμούς αφενός διατηρήθηκε στη δεύτερη θέση (μαζί με τον Πανθουριακό) και αφετέρου μείωσε στους πέντε βαθμούς τη διαφορά από την πρωτοπόρο της Α' τοπικής Καλαμάτα, η οποία ηττήθηκε για πρώτη φορά (1-0 από τον Πανθουριακό). Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος ολοκληρώνεται την Κυριακή στη Μεσσήνη, όπου η Αναγέννηση θα αντιμετωπίσει τον 4ο της βαθμολογίας (μαζί με τον Μιλτιάδη) Πάμισο. 

Επιστροφή Μαυρέα στη Μεσσήνη!

Ενα ντέρμπι που πέρα από βαθμολογικό ενδιαφέρον, παρουσιάζει και ιδιαιτερότητες, μιας και ο Αντώνης Μαυρέας θα βρεθεί αντίπαλος με τους Νησιώτες. 

Ο προπονητής της Αναγέννησης αποχώρησε πέρυσι το Φλεβάρη από τους "πράσινους" μετά τη γνωστή ιστορία με το Μουλιάτο και την αφαίρεση βαθμών, που ουσιαστικά στοίχησε και το πρωτάθλημα στον Πάμισο. Στη συνέχεια ανέλαβε στις εφτά τελευταίες αγωνιστικές το Διαβολίτσι, το οποίο με αήττητη πορεία οδήγησε στην παραμονή. Πλέον το πρόγραμμα έφερε τον Μαυρέα να αντιμετωπίζει διαδοχικά τις πρώην ομάδες του, με τη διαφορά ότι με τον Πάμισο το ματς είναι εκτός έδρας. 

 

Η Αναγέννηση θα αγωνιστεί με καλή ψυχολογία, αλλά και με ιδανική 11άδα, μιας και δεν υπάρχει καμία απουσία.