Παρασκευή, 13 Ιανουάριος 2017 13:18

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Πήρε Βασιλόπουλο και Κοτσίρη - "Τελειώνουν" Μπαρσελό, Γιαννόπουλος και Στρατής

Γράφτηκε από τον

Μεταγραφές και αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών περιλαμβάνει αυτή η εβδομάδα για τον Μιλτιάδη...

Καταρχήν ο σύλλογος του Πύργου απέκτησε δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν σε ομάδες μικρότερων κατηγοριών για να καλύψει τις απώλειες που υπάρχουν στο έμψυχο υλικό. Ετσι παίκτες του Μιλτιάδη είναι οι Νίκος Βασιλόπουλος (μεσοαμυντικός 21 χρονών από τον Χανδριναϊκό) και Γιάννης Κοτσίρης (αμυντικός 27 χρονών από την Μεθώνη). Ακόμη στα σκαριά είναι δύο ακόμη μεταγραφές που θα έχουν κλείσει μέχρι την άλλη εβδομάδα. Συνάμα στον Μιλτιάδη συνεχίζει ο Γιώργος Παυλόγιαννης παρά το στενό... πρέσινγκ που του έγινε από τον Αστέρα Αρφαρών. 

Από εκεί και πέρα παρελθόν θα αποτελέσουν ο τερματοφύλακας Νίκος Γιαννόπουλος, ο επιθετικός και πρώτος σκόρερ της ομάδας Μάριο Μπαρσελό και ο κεντρικός αμυντικός Θεολόγης Στρατής.

Να τονίσουμε πως οι τρεις αυτοί παίκτες έρχονται μόνο στα παιχνίδια της ομάδας αυθημερόν από την Αθήνα και τα έξοδα για την παρουσία τους είναι αρκετά.

Ετσι η διοίκηση σκέφτεται να περιορίσει κάπως τα έξοδα στη συνέχεια, από τη στιγμή που η ομάδα είναι ψηλά στη βαθμολογία και μόνο στόχο έχει ένα καλό πλασάρισμα στη βαθμολογία.

Σημειωτέον πως ήδη έχει αποχωρήσει από τον Μιλτιάδη για την ΑΕ Γαργαλιάνων ο Θανάσης Γεωργιόπουλος και η ομάδα του Πύργου έχει αποδυναμωθεί αισθητά.

 

Στα αγωνιστικά η ομάδα του Κώστα Στυλιανόπουλου μετά τη νίκη της επί της Αβίας, ετοιμάζεται για το δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον φορμαρισμένο Α.Ο. Φαραί. Στο ματς αυτό ο Μιλτιάδης θα παρουσιαστεί με σύνθεση ανάγκης μιας εκτός των παικτών που θα αποχωρήσουν θα λείψει και ο τιμωρημένος Διαμαντόπουλος.