Δευτέρα, 16 Ιανουάριος 2017 12:33

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΑΝΔΡΟΥΣΑ 6-0: Στο +5 έκλεισε τον πρώτο γύρο με την πιο ευρεία νίκη

Γράφτηκε από τον

Σαρωτική ήταν η "Μαύρη Θύελλα" στο τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου της Α' τοπικής κερδίζοντας με το εντυπωσιακό 6-0 την Ανδρούσα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.

Ήταν μάλιστα η πιο ευρεία σε σκορ νίκη της Καλαμάτας μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, όπου μέχρι χθες είχε πετύχει μέχρι  γκολ σε ένα παιχνίδι.

Οι «μελανόλευκοι» έτσι επέστρεψαν στις επιτυχίες μετά την πρώτη ήττα τους στο πρωτάθλημα, την περασμένη αγωνιστική με τον Πανθουριακό και το τέλος του πρώτου γύρου τους βρήκε στην κορυφή της βαθμολογίας με 5 βαθμούς διαφορά από Αναγέννηση και Πανθουριακό που ισοβαθμούν στην δεύτερη θέση.

Στο χθεσινό ματς οι παίκτες της Καλαμάτας μπήκαν με όρεξη να καθαρίσουν από νωρίς τους τρεις βαθμούς και φάνηκε από τα πρώτα λεπτά ότι δεν θα έχουν πρόβλημα απέναντι στην Ανδρούσα, η οποία από την πλευρά της θα έχει σαφώς πιο βατά ματς στην συνέχεια για να πάρει τους βαθμούς που θα της εξασφαλίσουν την παραμονή. 

Το 6-0 ήρθε απόλυτα φυσιολογικά με δεδομένη την διαφορά δυναμικότητας και την χθεσινή εικόνα των δύο ομάδων ενώ οι μόλις 150 φίλαθλοι που βρέθηκαν χθες στο γήπεδο σίγουρα έμειναν ικανοποιημένοι από την εικόνα της Καλαμάτας που έκανε ένα από τα καλά φετινά της παιχνίδια.

Το φιλμ του αγώνα 

Το ματς ήταν μονόλογος από τα πρώτα λεπτά. Στο 7' μετά από σέντρα του Λιόλιου και κεφαλιά του Αθανασόπουλου η μπάλα έφτασε στον Τσουλάκο που έκανε το σουτ αλλά ο Κοσμάς έπεσε στην γωνία του και απόκρουσε. Νέα καλή στιγμή στο 9' όταν ο Λιόλιος εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Καντούτσης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ. Τελικά το 1-0 έγινε στο 15' όταν ο Λιόλιος έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Καλαντζής με πολύ ωραία κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. 

Στο 20' ο Μπεγέτης έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Τσουλάκος έπιασε την κεφαλιά, ο Κοσμάς απόκρουσε αλλά η μπάλα πήγε και πάλι στην πορεία του Τσουλάκου που με νέα κεφαλιά πέτυχε το 2-0.

Στο 30' ο Τσουλάκος βρήκε τον Καλογερόπουλο αλλά ο Κοσμάς απόκρουσε το πλασέ του παίκτη της Καλαμάτας όμως στο 34' ο Καλογερόπουλος κατάφερε να σκοράρει όταν πήρε την κάθετη πάσα του Καλαντζή και με ψηλοκρεμαστό πλασέ πέτυχε το 3-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. 

Στο 51' ο πολύ καλός και χθες Ηλίας Μερκούρης έπαιξε το 1-2 με τον Αθανασόπουλο και με πολύ ωραίο πλασέ από το ύψος της περιοχής σημείωσε το 4-0.

Στο 78' ο Μερκούρης με ατομική προσπάθεια και σουτ σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα γράφοντας το 5-0 ενώ στο 80' μετά από σουτ του Αθανασόπουλου η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και έφτασε στον Μπεγέτη που με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 6-0. 

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Λάμια που είχε βοηθούς την Αθανασοπούλου και την Σ. Τσαούση. 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Κωνσταντακόπουλος (54' Μπεσσής), Καλογερόπουλος, Λιόλιος, Καντούτσης (46' Σταματελόπουλος), Μπαστακός, Νικολόπουλος, Καλαντζής (46' Πουλάκος), Μπεγέτης, Αθανασόπουλος, Τσουλάκος, Μερκούρης. 

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κοσμάς, Βαβαρούτσος, Θεοδοσόπουλος (30' Παπαδημητρίου), Τσώνης, Γεωργιόπουλος, Τσέλα (88' Κουλέτσης), Βλαχόπουλος, Βασιλογιαννακόπουλος, Πιχιγιόνι, Καλογερόπουλος, Μαραγκούλιας (86' Τσολχάι).