Τετάρτη, 16 Οκτώβριος 2013 17:21

Aρκετά προβλήματα στην Ομόνοια εν όψει του αγώνα στην Ανδρούσα

Γράφτηκε από τον

Για ακόμη μια εβδομάδα η Ομόνοια ξεκίνησε την προετοιμασία της για το παιχνίδι του Σαββάτου έχοντας αρκετά αγωνιστικά προβλήματα.
Οι Καλαματιανοί θα πάνε στην Ανδρούσα χωρίς τον τραυματία Ασημακόπουλο, τον τιμωρημένο Γυφτέα, τον ανέτοιμο Μπουραντώνη και τον τραυματία Σακκά ενώ το ευχάριστο είναι ότι επέστρεψε ο Ντόκος που αποθεραπεύτηκε.
Η Ομόνοια προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με τον ΑΟ Φαραί, σε ένα ματς όπου άφησε ανάμεικτα συναισθήματα στους Καλαματιανούς. Από την μια πλευρά δεν ήρθε η πολυπόθητη νίκη, όμως τουλάχιστον η ομάδα κατάφερε να αντιδράσει στο γρήγορο γκολ που δέχτηκε και να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας.
«Στο τέλος θα μπορούσαμε να κερδίσουμε αν είχαμε λίγη τύχη καθώς χάσαμε κλασικές ευκαιρίες. Δεχτήκαμε ένα απίθανο γκολ στο ξεκίνημα του αγώνα και αργήσαμε να συνέλθουμε, ωστόσο είναι θετικό ότι τουλάχιστον αποφύγαμε την ήττα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα», τόνισε για το ματς του περασμένου Σαββάτου ο προπονητής της Ομόνοιας Σωτήρης Μπουραντώνης.
Η Ομόνοια έχει ένα βαθμό μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές και παρά τα προβλήματα που προαναφέρθηκαν θα πάει το Σάββατο στην Ανδρούσα για να διεκδικήσει τουλάχιστον το βαθμό και αν είναι δυνατόν την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.