Δευτέρα, 16 Ιανουάριος 2017 15:18

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 1-0: Επιστροφή στις επιτυχίες και την 6η θέση

Γράφτηκε από τον

Μετά την ήττα από τον Πάμισο και τις διαδοχικές ισοπαλίες με Μιλτιάδη και Ολυμπιακό, η Κυπαρισσία επέστρεψε στις επιτυχίες.

Ο ΑΟΚ νίκησε στο γήπεδό του με 1-0 τον Εθνικό Μελιγαλά χάρη σε γκολ του Δημητρουλόπουλου στο 35' με σουτ από το κέντρο (!) και ανέβηκε ξανά στην 6η θέση της Α' τοπικής, αφήνοντας στην 7η θέση το χθεσινό αντίπαλό του. 

Οι νικητές ξεκίνησαν καλά το παιχνίδι και απείλησαν στο πρώτο ημίχρονο με σουτ των Βασιλόπουλου, Ζαφείρη, Καμποσιώρη και Ανδρεόπουλου, για να βρουν τη λύση από μια ανύποπτη φάση στο 35'. Ο Δημητρουλόπουλος δοκίμασε το σουτ από το κέντρο αιφνιδιάζοντας τον Δημητρέλη που φέρει ευθύνη. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εθνικός ανέβασε την απόδοσή του και πίεσε για την ισοφάριση. 

Στο 78' μάλιστα η Κυπαρισσία έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μανδραπήλια με απευθείας κόκκινη κάρτα για φάουλ στον Θανόπουλο. 

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν, αλλά δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους, καθώς στο 85' το σουτ του Φέστα έξω από την περιοχή σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. 

Το ματς διαιτήτευσε ο Καρβούνης, με βοηθούς τους Τσοπανάκη και Μπασιλάρη. 

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Λαμπρόπουλος, Καμποσιώρης, Γιαννόπουλος, Δημητρουλόπουλος, Μιτρόφ, Ανδρουτσής, Σούπουλι, Κωνσταντόπουλος, Βασιλόπουλος, Ανδρεόπουλος (70' Μανδραπήλιας), Ζαφείρης (70' Πετρόπουλος). 

 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Δημητρέλης, Σίνος, Σβερκούνος, Μακρυνιώτης, Θανόπουλος, Φέστας, Καρατζούλιας, Μουρούσιας, Χότζα, Κανελλόπουλος (75' Σαραντόπουλος), Καρύδης.