Δευτέρα, 16 Ιανουάριος 2017 15:54

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ - ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 2-0: Με οδηγό τον Τσέρτο συνέχισε το εντυπωσιακό σερί

Γράφτηκε από τον

Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Αγγελο Τσέρτο που πέτυχε και τα δύο γκολ ο Α.Ο. Φαραί νίκησε τον Μιλτιάδη με 2-0 και συνέχισε την εντυπωσιακή του πορεία το τελευταίο δίμηνο.

Ηταν το 8ο ματς που η ομάδα των Γιαννιτσανίκων μένει αήττητη (απολογισμός 4 νίκες και 4 ισοπαλίες), ενώ από την άλλη η ήττα χαρακτηρίζεται "φυσιολογική" για τον... αλλαγμένο κατά πολύ Μιλτιάδη. Από την ομάδα του Πύργου αποχώρησαν πρόσφατα 5 πρωτοκλασάτοι παίκτες της (Γεωργιόπουλος, Αναστασόπουλος, Μπαρσελό, Στρατής, Γιαννόπουλος), ενώ έλειψε και ο τιμωρημένος Διαμαντόπουλος. Στον αντίποδα ντεμπούτο με τα "μελανόλευκα" έκαναν οι νεοαποκτηθέντες Βασιλόπουλος και Κοτσίρης.

Οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο από την αρχή και στο 12' άνοιξαν το σκορ από στημένη φάση. Ο Σπανός εκτέλεσε το κόρνερ και ο Τσέρτος με κεφαλιά έκανε το 1-0. Η ομάδα του Ν. Γεωργακλή συνέχισε να υπερέχει και στο 44' η κεφαλιά του Φωτόπουλου από φάουλ του Κακαλή έφυγε λίγο άουτ.

Το Φαραί συνέχισε και στο β' μέρος να ψάχνει το δεύτερο γκολ και στο 49' ο Κουρέας με μακρινό φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ μιας και θεωρήθηκε πως επηρέασε τη φάση παίκτης που κινήθηκε προς την μπάλα.

Στο 52' όμως έγινε το 2-0 όταν ύστερα από αμυντικό λάθος, κέρδισε ο Φωτόπουλος και τροφοδότησε τον Τσέρτο, που σε κενή εστία έκανε με πλασέ το 2-0, σκοράροντας για δεύτερη φορά κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Μετά το 55' οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν απόδοση και έχασαν δύο κλασικές ευκαιρίες. Στο 66' ο Κάππος εκτέλεσε με πάσα το κόρνερ και το δυνατό σουτ του Πάλια τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι. 

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Τσέρτος εκτέλεσε ένα φάουλ, ο Βέλλης έπιασε δυνατό σουτ με τον Μάρη να αποκρούει... Το "ριμπάουντ" πήρε ο Παυλόγιαννης που σούταρε από κοντά όμως ο Μάρης έκανε και πάλι εντυπωσιακή απόκρουση. Μετά το 80' οι γηπεδούχοι πήραν και πάλι τα ηνία και στο 84' ο Τσέρτος λίγο έλειψε να πετύχει χατ τρικ όμως το πλασέ του χτύπησε στο δεξί δοκάρι και έφυγε άουτ.

Διαιτητής ήταν ο Ψηλοπαναγιώτης και βοηθοί οι Κασκάνης και Βρυώνης.

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Μάρης, Μαυροειδάκος, Καπακλής, Πιτσιλής, Κουρέας, Μούσα, Κακαλής, Σπανός (88' Σαμιώτης), Α. Τσέρτος (90' Μπίτσικας), Φωτόπουλος (72' Σταματελόπουλος), Παχής.

 

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Αλεξόπουλος, Δημόπουλος, Κάππος, Πάλιας, Ν. Τσέρτος, Βασιλόπουλος, Γαλάνης, Καραμπότσος, Ταχίρι (53' Κοτσίρης), Βέλλης, Παυλόγιαννης.