Τετάρτη, 16 Οκτώβριος 2013 17:37

Μια νίκη και μια ήττα οι Μικτές Μεσσηνίας

Γράφτηκε από τον
Μια νίκη και μια ήττα οι Μικτές Μεσσηνίας

Μια νίκη και μια ήττα ήταν ο απολογισμός των Μικτών Ομάδων Μεσσηνίας στους σημερινούς αγώνες που έδωσαν με τις αντίστοιχες ομάδες της Λακωνίας στο γήπεδο του Κορδία για την 1η αγωνιστική του πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων.


Οι νέοι επικράτησαν με 2-0, χάρις σε τέρματα που σημείωσαν ο Σταματόπουλος στο πρώτο ημίχρονο και ο Λάγιος στο δεύτερο.
Οι παίδες της Μεσσηνίας έχασαν 1-0 από τη Λακωνία, με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν το μοναδικό γκολ δύο λεπτά πριν το φινάλε με τον Φραντζέσκο. Οσον αφορά των αγώνα των νέων είχε πολλές φάσεις με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή και τους φιλοξενούμενους να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις.
Στο 25' οι Λάκωνες είχαν δοκάρι με πλασέ του Σαραντόπουλου.
Το σκορ άνοιξε στο 43' για τη Μεσσηνά με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σταματόπουλου που έγραψε το 1-0.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν και δεύτερο δοκάρι στο 53' με σουτ του Τσάκωνα, όμως αυτοί που βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα ήταν και πάλι οι Μεσσήνιοι. Συγκεκριμένα στο 62' ο Λάγιος που είχε μπει αλλαγή στο πρώτος μέρος με πλασέ μετά από ωραία συνεργασία διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
Στο 74' τραυματίστηκε ο Στυλιανόπουλος (δεν είναι κάτι ανησυχητικό) και ουσιαστικά η μικτή νέων Μεσσηνίας έπαιξε με 10 παίκτες μέχρι το φινάλε του αγώνα.
Τον αγώνα διεύθυνε ο Μπλάνας, με βοηθούς τους Λάμια και Νικολόπουλο.
ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (Α. Σκαφιδάς, Α. Τσατάς, Π. Δρούγας): Εξαρχάκος, Γιαννής, Στυλιανόπουλος, Δούβας, Καλύβας, Μάλαμας (55' Παπαγιαννέας), Παπαθεοδώρου (46' Παπαδόπουλος), Βέλμαχος, Ψωμάρας (34' Λάγιος), Νικολόπουλος, Σταματόπουλος.
ΕΠΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ (Π. Φλουτσάκος): Τσούβαλης, Α. Γιαννόπουλος (46' Τσακωνάκος), Η. Γιαννόπουλος, Μπόγρης, Λάτσης, Νικόλαρος (46' Κλουκίνας), Παναγιωτακάκος, Βλάχος (65' Μπούμπαλης), Χρηστάκος, Σαραντόπουλος, Ρασέας.
* Τη 2η αγωνιστική οι Μικτές Μεσσηνίας θα παίξουν εκτός έδρας με την ΕΠΣ Αργολίδας την ερχόμενη Τετάρτη 23 Οκτωβρίου.

Ηττα 1-0 για τους παίδες


Υπό βροχή ξεκίνησε ο αγώνας των παίδων της Μεσσηνίας με την αντίστοιχη ομάδα της Λακωνίας χθες το μεσημέρι στο γήπεδο του Κορδία. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή σε όλο τον αγώνα, ήταν δεν ήταν εύστοχοι στην τελική προσπάθεια και μοιραία ηττήθηκαν με 1-0 χάρις σε ένα γκολ που δέχθηκαν στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.
Στο πρώτο μέρος η Μεσσηνία είχε δύο καλές στιγμές με τον Καραχάλιο και ακόμη ευκαιρίες με τους Παπαθεοδωρίδη και Σαρδέλη.
Στο δεύτερο ημίχρονο καλές ευκαιρίες έχασαν οι Καραχάλιος και Αντεμάι, όμως το δρόμο προς τα δίχτυα τον βρήκε η Λακωνική ομάδα…
Συγκεκριμένα στο 78' ο Φραντζέσκος με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γεωργουλάκου διαμορφώνοντας το τελικό 0-1.
Το ματς σφύριξε ο Νικολόπουλος, με βοηθούς τους Μπλάνα και Λάμια.
ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Γεωργουλάκος, Συρμπόπουλος, Τσιλιγωνέας, Παπαγιαννόπουλος, Μπούνας, Ι. Καραχάλιος (63' Στραβάκος), Κανιώρος (41' Μπάκας), Κάππος, Αντεμάι, Σαρδέλης, Παπαθεοδωρίδης (53' Πανταζής).
ΕΠΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ: Παπαδάκος, Κανελλόπουλος, Γαρεφαλάκης, Αγγάνης, Στούμπος, Παρασκευόπουλος, Τζανετάκος (41' Ζορμπάς), Νικιάς (65' Κουτσοβασίλης), Φραντζέσκος, Παπουλής, Σαβόγλου (20' Βρυνιός).