Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017 18:23

ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 4-2: Με πρωταγωνιστή τον Καλογερόπουλο

Γράφτηκε από τον
ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 4-2: Με πρωταγωνιστή τον Καλογερόπουλο

Με σκόρερ τον Βαγγέλη Καλογερόπουλο, ο οποίος σημείωσε τα 3 από τα 4 γκολ, ο Παπαφλέσσας Χώρας επικράτησε προχθές εντός έδρας του Ακρίτα Κορώνης με 4-2 και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα. 

Μια νίκη σημαντική στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα της Χώρας για την παραμονή της στην κατηγορία, με την οποία άφησε πίσω της, τις δύο σερί εκτός έδρας ήττες από Δώριο (3-0) και Ολυμπιακό Ανάληψης (2-1), τις προηγούμενες αγωνιστικές.

Ο Ακρίτας Κορώνης, αγωνίστηκε για να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα, όμως παρατάχθηκε με απουσίες, οι οποίες φάνηκαν στη διάρκεια του 90λεπτου. Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά από αρκετό καιρό αγωνίστηκαν οι έμπειροι ποδοσφαιριστές και κουμπάροι Π. Σιψάς, Π. Κρητικάκης, οι οποίοι μάλιστα χρίστηκαν και σκόρερ, ενώ για να μπορέσει να συμπληρωθεί η 11άδα ο τερματοφύλακας Σπυρόπουλος αγωνίστηκε σε άλλη θέση. Ο Ι. Καπινιάρης ήταν τιμωρημένος ενώ από ιώσεις και τραυματισμούς δεν μπόρεσαν να αγωνιστούν οι Μουτζούρης, Αν. Μάραντος, Μ. Σιψάς, Μαθιόπουλος, Τέντες και Αντ. Καπινιάρης.

Τα γκολ

Στο 32' ο Αν. Τσόπελας εκτέλεσε κόρνερ, ο Δ. Κανελλόπουλος άφησε την μπάλα να περάσει και αφού έσκασε στο έδαφος βρήκε στο πόδι του Δ. Κουτσουμπού και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του για να γίνει έτσι το 1-0.

Στο 36' από κόρνερ του Αν. Τσόπελα, ο Καλογερόπουλος με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0. Στο 46' βαθιά μπαλιά του Τσάνι για τον Π. Σιψά, αυτός με πλασέ μείωσε σε 2-1. Στο 53' μετά από παράλληλη σέντρα του Δημόπουλου ο Καλογερόπουλος σε κενή εστία με πλασέ "έγραψε" το 3-1. Στο 68' ο Γκεβόρι έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα έχει πορεία προς τα δίχτυα, εκεί ο Χοτζόλι στην προσπάθεια του να διώξει, τη βρήκε με το χέρι και ο διαιτητής Ζαρακοβίτης σφύριξε το πέναλτι. Ο Καλογερόπουλος το εκτέλεσε εύστοχα και πέτυχε το 4-1 σημειώνοντας παράλληλα το 3ο προσωπικόπ του γκολ. Στο 80' ο Κυριακόπουλος επιχείρησε να διώξει την μπάλα από την άμυνα του, όμως κτύπησε στον Θ. Τσόπελα και στρώθηκε στον Π. Κρητικάκη, ο οποίος βγήκε φάτσα με τον Στασινόπουλο και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

ΧΩΡΑ: Στασινόπουλος, Σκουφάκης, Β. Κανελλόπουλος, Κυριακόπουλος, Θ. Τσόπελας, Δ. Κανελλόπουλος, Γκεβόρι, Καγιάς (60' Ρουσσόπουλος), Αν. Τσόπελας, Δημόπουλος, Καλογερόπουλος (70' Αλεξανδρόπουλος).

 

ΚΟΡΩΝΗ: Ι. Καπινιάρης, Παναγιωτόπουλος, Στρογγύλης, Δ. Κουτσουμπός, Χοτζόλι, Τσάνι, Μπλάνας, Σταμάτης, Φωτεινάκης (55' Π. Κρητικάκης), Σπυρόπουλος, Π. Σιψάς.