Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017 19:18

ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ - ΔΩΡΙΟ 1-5: Εντυπωσιακό διπλό

Γράφτηκε από τον
ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ - ΔΩΡΙΟ 1-5: Εντυπωσιακό διπλό

Με φόρα μπήκε στο β' γύρο του πρωταθλήματος της Α1 το Δώριο, καθώς επιβλήθηκε προχθές εκτός έδρας του Νέου Αρι με 5-1 και διατηρήθηκε στην τρίτη προνομιούχο θέση της βαθμολογίας. 

Οι φιλοξενούμενοι κατόρθωσαν από νωρίς να βάλουν τις βάσεις για την επικράτηση, αφού στο 5ό λεπτό είχαν ήδη πάρει προβάδισμα με 2-0 και με τη συμπλήρωση του α' 20λεπτου πήραν κεφάλι με 3-0. 

Από την άλλη ο Νέος Άρις είχε στον πάγκο του, τους Γιάννη Σπηλιώτη και Πέτρο Σκαλιώτη να εκτελούν χρέη υπηρεσιακών προπονητών.

Στο 2' μετά από πάσα του Κατσίβα, ο Σταμάτης με πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 5' ο Ζέππος με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-2. Στο 19' ο Σταμάτης με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το 0-3. Στο 50' από φάουλ του Ι. Σκαλιώτη, ο Σταμάτης στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για να γίνει έτσι το 1-3. Το τελικό 1-5 διαμόρφωσε μέσα σε δύο λεπτά (89' 90') ο Βεσέλης με ισάριθμα πλασέ αξιοποιώντας τις κάθετες πάσες του Μπουραντώνη.

Το Δώριο στο 25' βρήκε δίχτυα για 4η φορά με σκόρερ τον Μπουραντώνη, όμως ο διαιτητής Γεωργαντάς δεν το μέτρησε, καθώς ο βοηθός διαιτητής είχε υποδείξει οφσάιντ.

Ο Νέος Άρις φωνάζει για πέναλτι που δεν του δόθηκε στο 30' όταν ο Ι. Σκαλιώτης ανατράπηκε στην περιοχή από τον Δήμα, αλλά ο διαιτητής είχε υποδείξει φάουλ, που είχε προηγηθεί δευτερόλεπτα νωρίτερα λίγο έξω από την περιοχή πάνω στον έμπειρο μεσοεπιθετικό των γηπεδούχων.

ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ: Παπαβασιλόπουλος, Φλέσσας, Κωστόπουλος, Κατσιμαγκλής, Μπάκας, Ι. Σκαλιώτης, Αθ. Μαρκόπουλος, Κυριόπουλος (70' Κουρκούτας), Βουρλάκος (82' Καρτάλιας), Ε. Σπηλιώτης (60' Αντ. Μαρκόπουλος), Πολίτης.

ΔΩΡΙΟ: Δήμας, Πετράκος, Πετριτάι, Γεωργιόπουλος, Μεμά, Ζέππος, Μπόρα, Μπουραντώνης, Γκιάτα (13' λ.τρ. Βεσέλης), Σταμάτης (80' Παπαδόπουλος), Κατσίβας (65' Αρβανίτης).

Απέκτησε τον Κωστέα

Τον έμπειρο αμυντικό Γιώργο Κωστέα που αγωνιζόταν στο Διαβολίτσι, απέκτησε το Δώριο. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής δεν έπαιξε στο προχθεσινό ματς γιατί δεν πρόλαβε να εκδοθεί το δελτίο του και θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί από το επόμενο με τον Ακρίτα Κορώνης.