Δευτέρα, 16 Ιανουάριος 2017 19:28

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ 2-1: Ντεμπούτο με νίκη για Τσατά

Γράφτηκε από τον
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ 2-1: Ντεμπούτο με νίκη για Τσατά

Νικηφόρο ξεκίνημα στα παιχνίδια του β' γύρου της Α1 τοπικής έκανε ο Ολυμπιακός Ανάληψης, όπου το απόγευμα του Σαββάτου νίκησε στο δημοτικό στάδιο Μεσσήνης με 2-1 το Μεσσηνιακό.

Οι νικητές ευτύχησαν να σκοράρουν στις αρχές των δύο ημιχρόνων και να πάρουν τη πολύτιμη νίκη όχι μόνο από βαθμολογικής πλευράς, αλλά και ψυχολογικής. Ντεμπούτο με το δεξί έκανε και ο Αλέκος Τσατάς που είναι ο νέος προπονητής της ομάδας.

Ο Μεσσηνιακός προσπάθησε, είχε κάποιες ευκαιρίες, συνολικά όμως έδειξε ότι χρειάζεται ενίσχυση. Το σκορ άνοιξε στο 13' 1-0 ο Μουτσούλας με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Μιχαλόπουλου. Το 2-0 έγινε στο 53' όταν επίσης από κόρνερ του Αβιζιώτη, ο Ζερβάκος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Μεσσηνιακός μείωσε στο 68' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Π. Γιαννακόπουλου, το οποίο είχε κερδίσει ο Δ. Γιαννακόπουλος σε ανατροπή του από αμυντικό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Καραμπάτος, Ανδρεάδης, Βανικιτώτης, Ζερβάκος, Β. Δουρούμης, Μ. Παναγιωτόπουλος, Μουτσούλας, Βλαχάκης, Μιχαλόπουλος (68' Κ. Παναγιωτόπουλος), Αβιζιώτης (72' Κ. Δουρούμης), Χόλμπαν (91' Κορομηλάς).

 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Κ. Γαβράς, Μαγουλιανίτης, Ξυνός, Κριτσωτάκης, Κουλουράς, Νούλας, Π. Γιαννακόπουλος, Θεοδωρόπουλος (70' Γουδέλης), Καραγιαννίδης, Παπαδήμος (60' Αρβανίτης, 85' Ξάνθης), Δ. Γιαννακόπουλος.