Τρίτη, 17 Ιανουάριος 2017 11:58

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Το… ταμείο του πρώτου γύρου

Γράφτηκε από τον

Ο πρώτος γύρος της Α' τοπικής ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο με την Καλαμάτα να πετυχαίνει την πιο ευρεία νίκη της στο πρωτάθλημα καθώς συνέτριψε με 6-0 την Ανδρούσα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού. 

Ετσι τελείωσε τον πρώτο γύρο με 38 βαθμούς και συνολικό απολογισμό 12 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα σε 15 παιχνίδια. Εχει πάρει προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου καθώς βρίσκεται 5 βαθμούς μπροστά από Αναγέννηση και Πανθουριακό και 10 βαθμούς από Πάμισο και Μιλτιάδη. Το προβάδισμα φυσικά είναι σημαντικό, αλλά δεν εξασφαλίζει τίποτα ακόμη καθώς απομένει ένας ολόκληρος γύρος και οι ομάδες που ακολουθούν έχουν δείξει ότι είναι αρκετά κοντά όσο αφορά την δυναμικότητα τους. Η Καλαμάτα λοιπόν παραμένει το φαβορί αλλά δεν έχει καθαρίσει ακόμη την υπόθεση τίτλος. Για αυτό άλλωστε, υπάρχει συνεχής εγρήγορση ώστε να μην υπάρξει άλλη βαθμολογική απώλεια ενώ ταυτόχρονα η διοίκηση σκοπεύει να ενισχύσει την ομάδα και με κάποιες μεταγραφές. 

Ο δεύτερος γύρος ξεκινά την Κυριακή στους Γαργαλιάνους με την Καλαμάτα να φιλοξενείται από τον Τέλλο Αγρα. Οι δύο ομάδες έχουν ξαναπαίξει τρεις φορές φέτος, με την Καλαμάτα να κερδίζει εύκολα τα δύο ματς στο γήπεδο του Μεσσηνιακού σε πρωτάθλημα και κύπελλο, αλλά να φέρνει ισοπαλία 2-2 στους Γαργαλιάνους για το Κύπελλο.

 

Αγωνιστικά, η μαγνητική που έκανε ο Θύμιος Νάτσης δεν έδειξε σοβαρό πρόβλημα, ωστόσο ο παίκτης δεν είναι ακόμη έτοιμος και η συμμετοχής του στο ματς της Κυριακής είναι δύσκολη.