Τρίτη, 17 Ιανουάριος 2017 13:41

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: "Δεν το περίμενα ούτε εγώ", λέει ενθουσιασμένος ο Μαυρέας!

Γράφτηκε από τον

Η Αναγέννηση Παραλίας έγινε την Κυριακή  η πρώτη ομάδα που φεύγει νικήτρια από τη Μεσσήνη (0-2), με σκόρερ μάλιστα δύο παίκτες που έχουν φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα του Παμίσου, τον Μουλιάτο και το Γερμάνη.

Eτσι συνέχισε την εντυπωσιακή πορεία στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής, όπου φιγουράρει στη 2η θέση και στο -5 από την πρωτοπόρο Καλαμάτα, ενώ μην ξεχνάμε ότι έχει προκριθεί και στον τελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας.

"Δεν το περίμενα ούτε εγώ να έχουμε αυτή την πορεία στον πρώτο γύρο και να έχουμε φθάσει και στον τελικό του κυπέλλου. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά", λέει στο "Notosport" ο Αντώνης Μαυρέας, ο οποίος τέθηκε προχθές αντίπαλος με την πρώην ομάδα του.

"Κάναμε μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα. Παρουσιαστήκαμε σοβαροί, πειθαρχημένοι και κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο", το σχόλιο του προπονητή της Αναγέννησης για το διπλό στη Μεσσήνη. 

Ο Αντώνης Μαυρέας προσμένει ανάλογη συνέχεια και στο δεύτερο γύρο της Α' τοπικής: "Πιστεύω ότι δουλεύουμε σωστά, περνάμε καλά και αυτό βγαίνει μέσα στο γήπεδο. Είμαστε από τις ομάδες που παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία και πρέπει να συνεχίσουμε  σε αυτό το ρυθμό".

 

Η Αναγέννηση προετοιμάζεται πλέον για το εντός έδρας ματς του Σαββάτου με αντίπαλο το Μιλτιάδη, στο οποίο θα επιστρέψει και ο Κανελλόπουλος που δεν χρησιμοποιήθηκε με τον Πάμισο λόγω τραυματισμού (διάστρεμμα).