Τρίτη, 17 Ιανουάριος 2017 14:16

ΠΑΜΙΣΟΣ: "Μπορούσαμε παραπάνω βαθμούς", επισημαίνει ο Μαντζούνης

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: "Μπορούσαμε παραπάνω βαθμούς", επισημαίνει ο Μαντζούνης

Μετά από 70 μέρες ο Πάμισος γνώρισε προχθές την ήττα και μάλιστα εντός έδρας (0-2 από την Αναγέννηση Παραλίας).

Οι Νησιώτες είχαν να χάσουν από τις 5 Νοεμβρίου και το ματς με την Καλαμάτα (1-0), ενώ ενώπιον του κοινού τους μετρούσαν μέχρι την Κυριακή 4 νίκες και 2 ισοπαλίες. 

Ως εκ τούτου το φινάλε του πρώτου γύρου της Α' τοπικής βρίσκει τον Πάμισο στην 4η θέση της Α' τοπικής (ισόβαθμο με το Μιλτιάδη) και στο -10 από την κορυφή. 

"Μπορούσαμε να έχουμε παραπάνω βαθμούς από τους 28, αλλά το σημαντικό είναι ότι δείχνουμε σταθερότητα. Οι τρεις ήττες είναι από τις ομάδες που βρίσκονται πιο πάνω από εμάς στη βαθμολογία και έχουν πιο ακριβό και ποιοτικό ρόστερ (σ.σ. Καλαμάτα, Αναγέννηση, Θουρία) ", δηλώνει χαρακτηριστικά στο "Notosport" ο Αλέξης Μαντζούνης, ο οποίος προανήγγειλε και μεταγραφική ενίσχυση (ήδη έχει αποκτηθεί ο γκολκίπερ Γκιώνης).

"Είμαστε μια ομάδα με νέα παιδιά και θα συνεχίσουμε σε αυτό το πλάνο. Χρειαζόμαστε βέβαια και ενίσχυση, γιατί το ρόστερ είναι μικρό και θα έρθουν νέα παιδιά με διάθεση και φιλοδοξίες". Οσο για την προχθεσινή ήττα είπε: "Η ήττα ήταν δίκαιη από μια έμπειρη και πιο καλή ομάδα, που προσπαθεί και αυτή να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Είμαστε πάντως και άτυχοι γιατί η ίωση μας αποδεκάτισε, χωρίς να αποτελεί αυτό δικαιολογία". 

Ακόμα ο Αλέξης Μαντζούνης ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο!

"Ζητάμε ένα μεγάλο συγνώμη από τον κόσμο που δεν καταφέραμε να τον κάνουμε χαρούμενο. Μέσα από τη δουλειά όμως θα τον κάνουμε ξανά περήφανο. Η συντριπτική πλειοψηφία αναγνωρίζει την προσπάθεια που γίνεται".

Να σημειωθεί ότι ο Πάμισος αγωνίστηκε κόντρα στην Αναγέννηση χωρίς τους Παπαδόπουλο, Γεωργιόπουλο, Μάρκου,  ενώ οι Λαθύρης, Κατσιβαρδέας, Μπίσα, Πατσιώτης έπαιξαν με πυρετό και ο τελευταίος άντεξε μόνο ένα ημίχρονο. Στο 46' αντικαταστάθηκε από το Φιλόπουλο, ο οποίος θα παραμένει τελικά στον Πάμισο (χάλασε η μεταγραφή στον Α.Ο. Φαραί).

 

Επόμενο ματς για τους Νησιώτες είναι αυτό στα Αρφαρά την Κυριακή 22 Ιανουαρίου με τον τοπικό Αστέρα (3 μ.μ.).