Τρίτη, 17 Ιανουάριος 2017 14:34

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: "Δεν δικαιούμασταν τη νίκη με Aγρα", παραδέχεται ο Αργυρόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: "Δεν δικαιούμασταν τη νίκη με Aγρα", παραδέχεται ο Αργυρόπουλος

Σε απόσταση πέντε βαθμών από την πρωτοπόρο της Α' τοπικής Καλαμάτα παρέμεινε ο Πανθουριακός μετά τη δύσκολη εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί του Τέλλου Αγρα.

Αυτό ήταν το τέταρτο συνεχόμενο τρίποντο για το φιλόδοξο σύλλογο, αλλά και πέμπτο διπλό στο πρωτάθλημα. Ο Γιώργος Αργυρόπουλος, που προχθές είχε γενέθλια (έκλεισε τα 41), παραδέχεται με ειλικρίνεια ότι ο Πανθουριακός δεν άξιζε τη νίκη.

"Οι περισσότερες παίκτες βρέθηκαν σε μέτρια μέρα και θεωρώ ότι πήραμε μια νίκη που δεν δικαιούμασταν. Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Το μόνο θετικό είναι η αντίδραση που δείξαμε μετά το γκολ της ισοφάρισης".

Ο προπονητής του Πανθουριακού εκτιμά στη συνέχεια ότι: "Μας έκανε κακό ο αντίκτυπος της νίκης επί της Καλαμάτας. Αν θέλουμε να παραμείνουμε ψηλά στη βαθμολογία, θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να βγάλουμε γρήγορα από τη μνήμη μας τον αγώνα με την Καλαμάτα". 

 

Ο δεύτερος γύρος ξεκινά για τον Πανθουριακό με εντός έδρας παιχνίδι το Σάββατο απέναντι στον ανεβασμένο Απόλλωνα Καλαμάτας. Εκτός πλάνων παραμένει ο τραυματίας Κλουβάτος.