Τρίτη, 17 Ιανουάριος 2017 20:07

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Τέλος ο Αναστασόπουλος, στον πάγκο ο Βούτσας

Γράφτηκε από τον

 

Σύντομη αποδείχθηκε η θητεία του Τζίμη Αναστασόπουλου στον Αστέρα Αρφαρών, καθώς η διοίκηση αποφάσισε να αλλάξει τη… συνταγή στον πάγκο και έδωσε σήμερα τα χέρια με τον Τάκη Βούτσα.

Ο τελευταίος έχει εργαστεί στο παρελθόν επί σειρά ετών στον Αστέρα, ενώ έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του και ως ποδοσφαιριστής. Ως εκ τούτου γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα και δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής.

Να σημειωθεί ότι ο  Αναστασόπουλος κάθισε στον πάγκο μόλις σε τρία παιχνίδια με Τέλλο Αγρα (2-0), Απόλλωνα Καλαμάτας (0-1) και Διαβολίτσι (1-0).

Το ντεμπούτο του Τάκη Βούτσα θα γίνει στο κυριακάτικο δύσκολο εντός έδρας ματς με τον Πάμισο, στο οποίο ο Αστέρας θέλει μόνο νίκη, όντας στην τελευταία θέση της Α' τοπικής με μόλις πέντε βαθμούς.

Παρότι πάντως η ομάδα των Αρφαρών πέτυχε μόλις μια νίκη στον πρώτο γύρο, η διοίκηση εκτιμά ότι μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και να πετύχει το στόχο της παραμονής.

Γι' αυτό άλλωστε απέκτησε τους Ανδρέου, Κωνσταντόπουλο, Κουπούζο, Ξυδιά και Κουλουρά και έπεται συνέχεια. Στον αντίποδα αποχώρησαν οι Σταθόπουλος και Κλέάνθης και Νίκος Βοσνάκης.