Πέμπτη, 19 Ιανουάριος 2017 13:12

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Αήττητος οχτώ αγωνιστικές!

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Αήττητος οχτώ αγωνιστικές!

Από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Α' τοπικής είναι ο Α.Ο. Φαραί, καθώς μετρά οχτώ αγωνιστικές χωρίς ήττα και φιγουράρει στην 8η θέση.

Το εντυπωσιακό ότι παρουσιάζει απόλυτη ισορροπία αποτελεσμάτων στον πρώτο γύρο: Πέντε νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και ήττες, η τελευταία στις 5 Νοεμβρίου με 2-0 από την Αναγέννηση Παραλίας.

"Θέλουμε να κρατήσουμε το αήττητο και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Δεν ξέρω αν το ποδόσφαιρο που παίζουμε είναι ελκυστικό, αλλά είμαστε η πιο μαχητική ομάδα της κατηγορίας. Και όταν θα έρθει η ήττα, θέλω να έχουμε μείνει ευχαριστημένοι από την απόδοσή μας", το σχόλιο του Νίκου Γεωργακλή για την εντυπωσιακή πορεία από το Νοέμβριο και μετά. Ο προπονητής του Α.Ο. Φαραί αναφέρθηκε και στο σαββατιάτικο καλαματιανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

"Σε τέτοια παιχνίδια όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. Ο Ολυμπιακός είναι σε καλή κατάσταση και δεν θα έχει πρόβλημα παραμονής. Εμείς σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για τη νίκη". 

 

Το μοναδικό πρόβλημα για την πρεμιέρα του δευτέρου γύρου είναι ο τραυματίας Σπύρος Σεριάτος, που δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος.