Τετάρτη, 18 Ιανουάριος 2017 20:19

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Ενίσχυση στα χαφ με Χρήστο Ρήγα

Γράφτηκε από τον

 

Παίκτης του Τσικλητήρα Πύλου είναι από σήμερα ο Χρήστος Ρήγας. Ο 28χρονος μέσος συμφώνησε με τη διοίκηση της μεσσηνιακής ομάδας και αποτελεί το τρίτο χειμερινό απόκτημα μετά τους Σεντεμέντε και Χελά.

Ο Ρήγας αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στο Ζευγολατιό και παλαιότερα στη "Μαύρη Θύελλα" και σε αρκετές ακόμα ομάδες. Πρόκειται για παίκτη που θα δώσει λύσεις στο νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής.

Επαφή και με Αγγελόπουλο

Η ενίσχυση όμως δεν σταματά εδώ για τον Τσικλητήρα, μιας και έχει επαφές με τον Μάριο Αγγελόπουλο του Παναργειακού, ο οποίος έχει αγωνιστεί επίσης στο παρελθόν στην Καλαμάτα, ενώ θα αποκτηθεί και γκολκίπερ. Και αυτό γιατί ο Χρήστος Παλιγγίνης έχει υποστεί ρήξη χιαστών και μετά και την αποχώρηση του Φώτη Μίντζηρα, στο ρόστερ υπάρχει μόνο ο Κόκκαλης.

Ο Παλιγγίνης είναι ο βασικός γκολκίπερ και από τους πιο σταθερούς σε απόδοση παίκτη και ο τραυματισμός του αποτελεί μεγάλο πλήγμα. Ακόμα, ένας παίκτης που επίσης ξεχώρισε στον πρώτο γύρο, ο Αγγελος Μπίζος ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα τη στρατιωτική του θητεία και εκτός απροόπτου δεν θα αγωνιστεί την Κυριακή με την Αχαϊκή στην Κάτω Αχαγιά. Πρόκειται για το εξ αναβολής ματς της 14ης αγωνιστικής, με το οποίο θα ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος στον 3ο όμιλο της Γ' εθνικής.