Πέμπτη, 19 Ιανουάριος 2017 15:50

ΟΜΟΝΟΙΑ: Ακόμη πιο κοντά στην άνοδο

Γράφτηκε από τον

Ένα ακόμη βήμα για την άνοδο στην Α' τοπική έκανε την Κυριακή η Ομόνοια η οποία νίκησε με 2-0 τον Αστέρα Μικρομάνης εκτός έδρας.

Έτσι πλησίασε στους 3 βαθμούς την πρωτοπόρο Σπερχόγεια, ενώ η διαφορά της από την τέταρτη θέση (ανεβαίνουν οι τρεις πρώτοι) διατηρήθηκε στους 7 βαθμούς. 

"Ήταν κομβικό το ματς στην Μικρομάνη που είναι μια από τις 4-5 δύσκολες έδρες και επιπλέον ήθελε βαθμούς. Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη σε ένα άσχημο αγωνιστικό χώρο", τόνισε ο προπονητής της Ομόνοιας Σωτήρης Δημάκης ο οποίος αισιοδοξεί για την συνέχεια. "Έχουμε πει ότι πρέπει να κοιτάζουμε το κάθε ματς ξεχωριστά και να μην ασχολούμαστε με τον πρώτο ή με τις άλλες ομάδες. Έχουμε ξεκινήσει καλά το 2017 και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα πετύχουμε το στόχο της ανόδου", σημείωσε ο νεαρός τεχνικός που περιμένει ένα δύσκολο ματς την Κυριακή, με τον Απόλλωνα Πεταλιδίου, στις 3 μ.μ. στο γήπεδο «Γ. Λουκαρέας».  "Θέλει προσοχή το Πεταλίδι και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στον πρώτο γύρο χάσαμε στο Πεταλίδι. Χρειάζεται μια σοβαρή και πειθαρχημένη Ομόνοια για να πάρει το αποτέλεσμα".

 

Ο Διονύσης Δημόπουλος είναι τραυματίας και δεν θα παίξει την Κυριακή ενώ επιστρέφει ο Δεδούσης που αποθεραπεύτηκε. επιπλέον, σημαντική είναι η ενίσχυση της ομάδας με τους νεοαποκτηθέντες Κωνσταντόπουλο και Φλέσσα.