Παρασκευή, 20 Ιανουάριος 2017 14:08

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Πάει για εύκολη παραμονή

Γράφτηκε από τον

Η εντός έδρας νίκη της περασμένης Κυριακής με τον Αστέρας Αρφαρών έφερε τον ΑΟ Διαβολιτσίου στην 9η θέση της βαθμολογίας της Α' τοπικής, εκεί όπου ισοβαθμεί με τον Απόλλωνα Καλαμάτας. 

Η ομάδα έκλεισε τον πρώτο γύρο σε μια καλή θέση ενώ βρίσκεται 12 βαθμούς μακριά από τις θέσεις του υποβιβασμού. 

Ο προπονητής του Διαβολιτσίου Κώστας Λαμπρόπουλος περιμένει μάλιστα ακόμη καλύτερη πορεία στην συνέχεια και τονίζει πως η ομάδα θα πετύχει εύκολα το στόχο της.

"Πήραμε μια… επαγγελματική νίκη απέναντι στον Αστέρα Αρφαρών που παρουσιάστηκε πολύ δυνατός. Διαχειριστήκαμε σωστά το ματς, τα παιδιά είχαν ψυχή, έδειξαν ότι ήθελαν πολύ τη νίκη και την πήραν δίκαια. Η ομάδα ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο και βρίσκεται μακριά από… περιπέτειες. Τα προηγούμενα χρόνια το Διαβολίτσι είχε σωθεί την τελευταία αγωνιστική, φέτος πιστεύω ότι δεν θα γίνει αυτό και η ομάδα θα σωθεί εύκολα».

 

Στο μεταγραφικό τομέα, το Διαβολίτσι έχει αποκτήσει τους Γκούνη, Μαραβέλα και Ντονά ενώ πλέον στρέφει την προσοχή του στο εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος που ακολουθεί με την Εράνη. Στο ματς αυτό θα λείψει ο τραυματίας Σάκης Παπαδογιάννης ενώ επιστρέφουν οι Αθανασόπουλος και Θεοδωρόπουλος. "Θα πάμε στα Φιλιατρά με σεβασμό στο μέγεθος της Εράνης και θα κοιτάξουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα", σχολίασε ο Κώστας Λαμπρόπουλος.