Πέμπτη, 17 Οκτώβριος 2013 12:32

Το Ασπρόχωμα επιστρέφει στο γήπεδο του μετά από 8 χρόνια!

Γράφτηκε από τον

Πως και πως περιμένουν στο Ασπρόχωμα το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Ηρακλή Καλαμάτας καθώς στο εν λόγω παιχνίδι η ομάδα θα επιστρέψει στην έδρα της μετά από 8 ολόκληρα χρόνια!
Το Ασπρόχωμα έχει να παίξει στην έδρα του από το μακρινό 2005 για αυτό και ο αγώνας του Σαββάτου έχει ιδιαίτερη σημασία για τους ανθρώπους της ομάδας.
«Έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια και το γήπεδο είναι πραγματικό στολίδι. Καλούμε τον κόσμο να έρθει να στηρίξει την ομάδα και να δει το νέο γήπεδο», τόνισε χαρακτηριστικά ο παράγοντας της ομάδας Σταύρος Τσιχριντζής.
Όσον αφορά το γήπεδο, πρέπει να σημειωθεί πως δεν έχει ακόμη ηλεκτροδότηση. Μόλις ξεπεραστεί και αυτό το πρόβλημα, ο σύλλογος θα προχωρήσει άμεσα και στην τοποθέτηση προβολέων, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα και βραδινών προπονήσεων.
Αγωνιστικά, το Ασπρόχωμα έφερε ισοπαλία 2-2 με την ΑΕ Αβίας στην πρεμιέρα της Β' τοπικής και το Σάββατο θα αναζητήσει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Ο τεχνικός της ομάδας Πέτρος Χιώτης δεν υπολογίζει στον Κώστα Κατράνη που είναι στο στάδιο της αποθεραπείας ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του τραυματία Χάρη Φουρναράκου.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ