Πέμπτη, 17 Οκτώβριος 2013 19:20

Πρόβλημα και με Οντσβόνγκ στην "Μαύρη Θύελλα"

Γράφτηκε από τον

Εκεί που φάνηκε να μειώνονται τα αγωνιστικά προβλήματα και να γεμίζει το "οπλοστάσιο" της "Μαύρης Θύελλας", το τελευταίο διήμερο περιελάμβανε δυσάρεστες εκπλήξεις για τον τεχνικό της τοπικής μας ομάδας Μίλτο Γκόφα…
Μετά λοιπόν το χθεσινό πρόβλημα του Χρήστου Ρήγα - που όλα δείχνουν ότι χάνει το ματς της Κυριακής - σήμερα είχε έντονες ενοχλήσεις στο πόδι ο Μπόρις Οντσβόνγκ ο οποίος αποχώρησε με πόνους από την προπόνηση που έγινε στο γήπεδο του Ασπροχώματος.
Ο παίκτης πήγε κατευθείαν για μαγνητική ώστε να φανεί το πρόβλημα και το μέγεθος του και αύριο θα ξεκαθαρίσει το αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (4 μ.μ. Δημοτικό Στάδιο) με την ΑΕ Καραϊσκάκης.
Να θυμίσουμε ότι ο Οντσβόνγκ έχει παίξει μόλις μια φορά σε επίσημο ματς, την περασμένη Κυριακή στο Μεσολόγγι, καθώς το προηγούμενο διάστημα δεν είχε έρθει η μπλε κάρτα του. Την Κυριακή φάνηκε πως η παρουσία του δυναμώνει πολύ επιθετικά την ομάδα, ωστόσο η συμμετοχή του στο ματς με την ΑΕ Καραϊσκάκης είναι πλέον εξαιρετικά αμφίβολη.

Αποφασισμένοι για νίκη

Από εκεί και πέρα, στο μελανόλευκο στρατόπεδο δεν σκέφτονται άλλο αποτέλεσμα από την νίκη στο ματς της Κυριακής. «Τελείωσαν τα ψέματα. Την Κυριακή υπάρχει μόνο η νίκη για μας και νομίζω ότι οι παίκτες το έχουν συνειδητοποιήσει και τα τα δώσουν όλα», τόνισε χαρακτηριστικά ο γενικός αρχηγός Νικήτας Παπανικολόπουλος ενώ στο ίδιο πλαίσιο κυμάνθηκαν και οι κουβέντες των ποδοσφαιριστών στην χθεσινή προπόνηση.
Ο Μίλτος Γκόφας αφιέρωσε μεγάλο μέρος της προπόνησης σε επιθετικές ασκήσεις και τελειώματα φάσεων ενώ θα περιμένει την αυριανή προπόνηση (θα γίνει στις 4 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο) για να δει ποιοι τελικά από τους τραυματίες θα είναι στην διάθεση του την Κυριακή.

Χωρίς Γραβάνη
η ΑΕ Καραϊσκάκης;

Οσον αφορά την αντίπαλο της Καλαμάτας, τα νέα από την Αρτα λένε ότι ενδέχεται να έρθει στην Καλαμάτα χωρίς τον βασικό επιθετικός της Γιώργο Γραβάνη που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.
Από εκεί και πέρα, στην ομάδα της Αρτας λένε ότι ακόμη και η ισοπαλία θα είναι θετικό αποτέλεσμα για αυτούς ενώ χαρακτηρίζουν την έδρα της Καλαμάτας μια από τις πιο δυνατές στην κατηγορία…

Εισιτήρια από
τους Bulldogs

O Σύνδεσμος Φιλάθλων - Οπαδών Καλαμάτας Bulldogs προπωλεί συνδεσμικά εισιτήρια για τον αγώνα της Κυριακής με την ΑΕ Καραϊσκάκης.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια από τα γραφεία του συνδέσμου στο Ιστορικό Κέντρο (παπλωματάδικα) δίπλα από το Bar Bar.
Ν.Τσ.