Δευτέρα, 23 Ιανουάριος 2017 12:06

ΑΧΑΪΚΗ - ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ 1-0: Μπορούσε το βαθμό στην Κάτω Αχαγιά

Γράφτηκε από τον

Με… άδεια χέρια έφυγε χθες από την Κάτω Αχαγιά ο Τσικλητήρας, καθώς ηττήθηκε 1-0 από την Αχαϊκή στο πρώτο του ματς για το 2017 και τελευταίο του πρώτου γύρου στον 3ο όμιλο της Γ' εθνικής.

Ετσι μοιράζεται με Αχαϊκή, Δόξα Μεγαλόπολης και Αστέρα Αμαλιάδας την 9η θέση, όντας στο +7 από την 15η που οδηγεί στον υποβιβασμό. Η ομάδα της Πύλου στάθηκε καλά σε μια δύσκολη έδρα και τραγικό αγωνιστικό χώρο και μπορούσε να πάρει το βαθμό παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 8'. 

Ο Αποστολόπουλος πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με πλασέ στην αντεπίθεση, μιας και είχε προηγηθεί δευτερόλεπτα ευκαιρία του Τσικλητήρα με τον Ρούσση. Στο πρώτο ημίχρονο ο Τσικλητήρας ήταν καλύτερος και είχε ευκαιρίες με τους Πήλιο, Γραμματικόπουλο, Ρούσση και Κυριαζόπουλο, ενώ στο 37' ο ρέφερι Καλογεράκος αρνήθηκε καθαρό πέναλτι σε ανατροπή του Καραμπά από τον Ντάζο. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τσικλητήρας πήρε περισσότερα ρίσκα για να φθάσει στην ισοφάριση και η Αχαϊκή βρήκε χώρους στην αντεπίθεση και απείλησε με δεύτερο γκολ, έχοντας δοκάρι στο 65' με τον Ντάζο. 

Να σημειωθεί ότι κάτω από τα γκολπόστ ξεκίνησε για πρώτη φορά ο Κόκκαλης, ενώ έκαναν ντεμπούτο και οι Σεντεμέντες (βασικός) και Χελάς (αλλαγή). 

ΑΧΑΪΚΗ: Δρακόπουλος, Ντάζος, Στεφανόπουλος, Πετρόπουλος, Σωτηρόπουλος, Κωνσταντινόπουλος, Δριμάλας (82' Ρίλντι), Αποστολόπουλος, Κωστούλας, Γεωργόπουλος (74' Μαντάς), Αγγελόπουλος (77' Σπυρόπουλος)

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Κόκκαλης, Καραμπάς, Σεντεμέντες, Ρούσσης, Παναγόπουλος (46' Χελάς), Ζαχαρόπουλος, Κυριαζόπουλος, Τσάτσος (80' Σβίγκος), Πήλιος, Κερεμενίδης, Γραμματικόπουλος.

 

ΦΩΤΟ: thematch.gr