Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013 20:58

Να μείνει... όρθιος στη Βάρδα θέλει ο Μεσσηνιακός

Γράφτηκε από τον

Μεσολόγγι, Ναύπλιο και τώρα… Βάρδα. Ο Μεσσηνιακός ετοιμάζεται για την τρίτη φετινή έξοδο στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής σε μόλις… τέσσερις αγωνιστικές και ευελπιστεί να επιστρέψει την Κυριακή με βαθμολογικό όφελος.
Στα δύο πρώτα εκτός έδρας ματς μετρά μια ήττα στην πρεμιέρα με Μεσολόγγι (1-0) και μια νίκη με τον Πανναυπλιακό (1-2), ενώ ενδιάμεσα επικράτησε στην Καλαμάτα με το ευρύ 5-0 του Εθνικού Σαγέικων.


Με την ομάδα της Αχαϊας αναμετρήθηκε και την περασμένη Κυριακή εκτός έδρας, αυτή τη φορά για το κύπελλο και ηττήθηκε λόγω… διαιτησίας στην παράταση με 2-1.
Ετσι αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού, αλλά αυτό δεν έχει επηρεάσει καθόλου τους "πράσινους". Ο Μεσσηνιακός αγωνίστηκε με εννέα αλλαγές στην 11άδα, έχοντας ως βασική προτεραιότητα το πρωτάθλημα που αρχίζει και πάλι μεθαύριο.
Οι καλαματιανοί θα αγωνιστούν στην Ηλεία με καλό ηθικό και με σκοπό να συνεχίσουν το σερί.
"Σε όλα τα παιχνίδια επιδιώκουμε το καλύτερο. Δεν μας έχει επηρεάσει καθόλου ο αποκλεισμός στο κύπελλο. Ξέρουμε τις δυσκολίες του αγώνα, αλλά μπορούμε να πάρουμε κάτι θετικό. Για να εξασφαλίσεις άλλωστε την παραμονή πρέπει να κάνεις πρωταθλητισμό", δηλώνει στο "Ν" ο Δημήτρης Τσάκωνας.

Πώς θα παίξει

Ο προπονητής του Μεσσηνιακού θα επαναφέρει την Κυριακή στην 11άδα τα… βαριά χαρτιά.
Ετσι ο Κυριακόπουλος αναμένεται να καθίσει κάτω από τα γκολπόστ, οι Νινιός, Δασκαλάκης, Μπαστακός, Κουρεντζής θα συνθέτουν την αμυντική τετράδα. Οι Αργυρόπουλος, Μπεγέτης, Χελάς, Ταχματζίδης έχουν το προβάδισμα για τις θέσεις στη μεσαία γραμμή, ενώ σέντερ φορ θα είναι λογικά ο Βιτάλι και πίσω του ο Τσουλάκος. Χωρίς να σημαίνει ότι αποκλείονται εκπλήξεις της τελευταίες στιγμής.
Το ευχάριστο είναι ότι ο Μπιμπίρης ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι στην ευχέρεια του τεχνικού τιμ αν θα αγωνιστεί. Τα προβλήματα είναι ο τραυματίας Ζησιμάτος και ο τιμωρημένος Πετρόγιαννης,
Η προετοιμασία για τη Βάρδα συνεχίστηκε σήμερα με απογευματινή προπόνηση στο γήπεδο του Ασπροχώματος. Αύριο οι "πράσινοι" θα γυμναστούν στη φυσική τους έδρα και το Σάββατο το πρωί θα γίνει η τελευταία προπόνηση και θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει την επόμενη μέρα για την Ηλεία.