Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017 14:25

ΑΝΔΡΟΥΣΑ - ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 1-2: Δεύτερο διπλό με Ανδρουτσή, Σούπουλι

Γράφτηκε από τον
ΑΝΔΡΟΥΣΑ - ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 1-2: Δεύτερο διπλό με Ανδρουτσή, Σούπουλι

Το δεύτερο διπλό της στο πρωτάθλημα κατέκτησε χθες η Κυπαρισσία που έφυγε νικήτρια 1-2 από την Ανδρούσα.

Ο ΑΟΚ κέρδισε μακριά από την έδρα του μετά από 3,5 μήνες και διατηρήθηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Σκόρερ για το συγκρότημα του Τάκη Παναγόπουλοι οι Ανδρουτσής στο 40' και Σούπουλι στο 78', με την Ανδρούσα να έχει ισοφαρίσει στο 72' με τον Βασιλογιαννακόπουλο.

Η ομάδα του Στάθη Βανικιώτη το πάλεψε το ματς όμως ηττήθηκε στις λεπτομέρειες και παρέμεινε σε δύσκολη θέση.

Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο με την Κυπαρισσία να ανοίγει το σκορ στο 40' με πλασέ του Ανδρουτσή ύστερα από σέντρα του Γιαννόπουλου (0-1).

Στο β' μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και έχασαν ευκαιρίες με τους Βασιλογιαννακόπουλο και Μαραγκούλια.

Στο 70' ο ΑΟΚ έφτασε κοντά σε δεύτερο γκολ όμως ο Κωνσταντόπουλος σούταρε στην αγκαλιά του Κοσμά, αντί να δώσει στον αμαρκάριστο Σούπουλι.

Δύο λεπτά αργότερα η Ανδρούσα έκανε το 1-1 με δυνατό σουτ του Βασιλογιαννακόπουλου που πήγε στο αριστερό "Γ", μετά από πάσα του Καλογερόπουλου.

Όμως το γκολ δεν το χάρηκαν για πολύ αφού στο 78' ο ΑΟΚ έκανε το 1-2, ύστερα από σέντρα του Κωνσταντόπουλου και κοντινή προβολή του Σούπουλι.

Στο 90' η Ανδρούσα έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση 

όμως το σουτ του Βαβαρούτσου απέκρουσε δύσκολα ο Λαμπρόπουλος.

Διαιτητής ήταν ο Νικάς και βοηθοί οι Γεωργαντάς και Γαλακούτης.

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κοσμάς, Αντωναίος, Καλογερόπουλος, Τσέλα, Βαβαρούτσος, Βλαχόπουλος, Μαραγκούλιας, Τσώνης (46' Βοσνάκης), Γεωργιόπουλος, Μουλαβασίλης, Βασιλογιαννακόπουλος.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Λαμπρόπουλος, Ανδρουτσής, Γιαννόπουλος, Μιτρόφ, Μπακόπουλος, Καμποσιώρης, Ανδρεόπουλος (85' Θεοχαρόπουλος), Ντιόπ, Πετρόπουλος (68' Σούπουλι), Ζαφείρης, Κωνσταντόπουλος.

 

Πήρε Τσιμόπουλο ο ΑΟΚ

Μία μεταγραφή έκανε χθες η Κυπαρισσία αποκτώντας τον Κώστα Τσιμόπουλο που έπαιζε στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας. Πρόκειται για 24χρονο αμυντικό χαφ που πριν δύο χρόνια πέρασε από την Ερμιονίδα στη Γ' εθνική και έχει αγωνιστεί ακόμη στον Παύλο Μελά.