Δευτέρα, 23 Ιανουάριος 2017 16:58

ΔΩΡΙΟ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 0-2: Ζωντανός για την άνοδο

Γράφτηκε από τον

"Χτυπώντας" στην αρχή και στο τέλος η Κορώνη νίκησε εκτός έδρας με 2-0 το Δώριο και βρίσκεται 4 βαθμούς μακριά από την 3η θέση που οδηγεί στην Α' τοπική.

Από την άλλη πλευρά το Δώριο υποχώρησε από την 3η στην 5η θέση, αλλά απέχει μόλις δύο βαθμούς από τον τρίτο Αίαντα Καλαμάτας. Ο Ακρίτας πανηγύρισε το δεύτερο φετινό διπλό χάρη σε γκολ του Μαθιόπουλου στο 11' και του 15χρονου Ηλία Λευτάκη στο 94'. Το 0-1 έγινε ύστερα από λάθος του γκολκίπερ Δήμα, ο οποίος δεν έδιωξε την μπάλα προ του Μαθιόπουλου, ο οποίος έβαλε την κόντρα και σκόραρε ένα εύκολο γκολ. Από αδράνεια της άμυνας προήλθε και το δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις, με σουτ του Λευτάκη.

Οι γηπεδούχοι έχοντας και τον αέρα υπέρ τους στο δεύτερο ημίχρονο πίεσαν για την ισοφάριση και είχαν δοκάρι σε φάουλ του Μπουραντώνη, καθώς και δύο ακόμα μεγάλες ευκαιρίες με τους Μπουραντώνη και Κατσίβα. 

Το ματς διαιτήτευσε ο Σερεμέτης με βοηθούς τους Κυριόπουλο και Σταύρου. 

ΔΩΡΙΟ: Δήμας, Πετριτάι, Πετράκος, Κομάν, Γεωργιόπουλος (46 Σταμάτης), Κωστέας, Ζέππος, Μπουραντώνης, Μπόρα (46' Αρβανίτης), Κατσίβας, Βεσέλης. 

 

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Ι. Καπινιάρης, Αντ. Καπινιάρης, Παναγιωτόπουλος, Δ. Κουτσουμπός, Χοτζόλι, Τσάνι, Μουτζούρης, Μπλάνας, Μαθιόπουλος (46' Φωτεινάκης), Μπόκολος (85' Λευτάκης), Σταμάτης (92'' Τέντες).