Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017 11:49

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Θετικό ξεκίνημα στο δεύτερο γύρο

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Θετικό ξεκίνημα στο δεύτερο γύρο

Ο δεύτερος γύρος της Α' τοπικής ξεκίνησε για την "Μαύρη Θύελλα" όπως τελείωσε ο πρώτος.

Με καλή εμφάνιση και εύκολη νίκη (6-0) είχε κλείσει το πρώτο μισό του πρωταθλήματος η Καλαμάτα απέναντι στην Ανδρούσα, με νίκη και άνετη νίκη ξεκίνησε το δεύτερο μισό, αυτή τη φορά κερδίζοντας τον Τέλλο Αγρα με 4-1 στους Γαργαλιάνους. 

Στα δυο ματς που διαδέχθηκαν την πρώτη φετινή ήττα (1-0 από τον Πανθουριακό) οι «μελανόλευκοι» έδειξαν λοιπόν αντίδραση, πέτυχαν συνολικά 10 γκολ και επιπλέον έδειξαν ότι βρίσκουν ρυθμό στην επίθεση και φτάνουν πιο εύκολα στο γκολ. 

Φυσικά αντιμετώπισαν ομάδες των χαμηλών βαθμολογικών θέσεων, ωστόσο η διάθεση των παικτών και η συνολική εικόνα τους ικανοποίησαν το τεχνικό τιμ των Ελβιο Μάνα και Τάσου Χατζηαγγελή που περιμένουν ανάλογη συνέχεια. 

Επιστρέφει με Κυπαρισσία ο Νάτσης 

Η προσοχή πλέον στρέφεται στο ματς της Κυριακής, όπου η Καλαμάτα θα υποδεχθεί (3 μ.μ.) στο γήπεδο του Μεσσηνιακού μια ομάδα που μπορεί να μην είναι στα καλύτερα της και να μην κάνει πρωταθλητισμό όπως τα προηγούμενα χρόνια, διαθέτει όμως καλό σύνολο και είναι πάντα υπολογίσιμος αντίπαλος. Ο λόγος για την Κυπαρισσία, η οποία μάλιστα στο ματς του πρώτου γύρου ήταν η πρώτη ομάδα που έκοψε βαθμούς από την Καλαμάτα, αφού οι δύο ομάδες είχαν μείνει στο 1-1 στην Τριφυλία. 

Στην Καλαμάτα λοιπόν γνωρίζουν πως είναι ένα ματς που θα χρειαστεί προσοχή ωστόσο ευελπιστούν ότι οι «μελανόλευκοι» θα δείξουν και σε αυτή την αναμέτρηση το καλό τους πρόσωπο και θα πάρουν τους τρεις βαθμούς. Θυμίζουμε άλλωστε πως η Καλαμάτα είναι 5 βαθμούς μπροστά από Αναγέννηση και Πανθουριακό και δεν θέλει να έχει άλλες απώλειες καθώς στην περίπτωση αυτή θα κινδυνεύσει να βρεθεί σε απόσταση βολής από έναν ή και από τους δύο διώκτες της. 

 

Αγωνιστικά, ο Ευθύμης Νάτσης δεν αγωνίστηκε κυρίως για προληπτικούς λόγους στους Γαργαλιάνους και είναι έτοιμος να επιστρέψει ενώ δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα.