Τρίτη, 24 Ιανουάριος 2017 12:28

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Χωρίς Γραμματικόπουλο με Θήβα

Γράφτηκε από τον

Με ήττα 1-0 από την Αχαϊκή ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο της Γ' εθνικής ο Τσικλητήρας.

Η ομάδα της Πύλου έχει πλέον συγκάτοικο στην 9η θέση του 3ου ομίλου την προχθεσινή της αντίπαλο, αλλά και τη Δόξα Μεγαλόπολης και τον Αστέρα Αμαλιάδας, ενώ βρίσκεται στο +7  από την 15η και τελευταία θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό. 

Κακαλέτρης: "Να επιστρέψουμε στο δρόμο των επιτυχιών"

Γι' αυτό και ο τεχνικός του Τσικλητήρα Νίκος Κακαλέτρης δηλώνει ότι: "Πρέπει να συνέλθουμε και να επιστρέψουμε στο δρόμο των επιτυχιών.  Με την Αχαϊκή δεν είχαμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ξέραμε από την αρχή ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι, γιατί η Αχαϊκή είναι σε φόρμα, αλλά και λόγω του πολύ κακού αγωνιστικού χώρου. Προσπαθήσουμε αλλά μας επηρέασε το γεγονός ότι δεν είχαμε αγωνιστικό ρυθμό", καταλήγει ο Νίκος Κακαλέτρης. Κάτι βέβαια απόλυτα λογικά με δεδομένο ότι ο Τσικλητήρας είχε να δώσει επίσημο ματς από τις 18 Δεκεμβρίου. Πλέον η προσοχή στρέφεται στο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τη Θήβα, όπου η νίκη αποτελεί το μοναδικό ζητούμενο, παρότι θα απουσιάσει ο Γιώργος Γραμματικόπουλος. Ο έμπειρος επιθετικός και πρώτος σκόρερ της ομάδας συμπλήρωσε στην Κάτω Αχαγιά 4 κίτρινες κάρτες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

 

Μεταγραφικά, ο Τσικλητήρας έχει αποκτήσει τους Σεντεμέντε, Χελά, Ρήγα, Θάνο και εντός της εβδομάδας η λίστα θα μεγαλώσει, προκειμένου οι νεοφώτιστοι να μην έχουν πρόβλημα παραμονής.