Τρίτη, 24 Ιανουάριος 2017 18:13

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Συνέχεια στις μεταγραφές με Αγγελο Γεωργιόπουλο

Γράφτηκε από τον

Από τη Μεσσήνη στην Πύλο και από την Α' τοπική στη Γ' εθνική. Ο λόγος για τον Αγγελο Γεωργιόπουλο, ο οποίος αποχώρησε από τον Πάμισο και θα αγωνίζεται πλέον με τα χρώματα του Τσικλητήρα.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός αποτελεί το 5ο κατά σειρά χειμερινό απόκτημα για την ομάδα της Πύλου μετά τους Σεντεμέντε, Χελά, Ρήγα και Θάνο.
Ο Γεωργιόπουλος έχει συνεργαστεί άλλες δύο φορές με τον τεχνικό του Τσικλητήρα Νίκο Κακαλέτρη, στην Εράνη και στην Καλαμάτα. Ακόμα έχει φορέσει τη φανέλα του Παναυπλιακού, του Αιολικού, του Βύζαντα Μεγάρων, της Κυπαρισσίας και του Διαγόρα Κοπανακίου απ' όπου και ξεκίνησε.
Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Τσικλητήρας προετοιμάζεται για το εντός έδρας ματς της Κυριακής με αντίπαλο τη Θήβα, με το οποίο ξεκινά ο δεύτερος γύρος.
Η μεσσηνιακή ομάδα θα αγωνιστεί χωρίς τον επιθετικό Γιώργο Γραμματικόπουλο, που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες στην ήττα από την Αχαϊκή και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, καθώς και τον τραυματία γκολκίπερ Χρήστο Παλιγγίνη.

Παίζει και σήμερα η Θήβα

Δύο παιχνίδια θα δώσει αυτή την εβδομάδα η Θήβα, μιας και εκτός από τον Τσικλητήρα την Κυριακή, θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 3 μ.μ. στο γήπεδό της τον Αστέρα Αμαλιάδας. Πρόκειται για εξ αναβολής αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής. Η Θήβα με 16 βαθμούς είναι στην 8η θέση, ενώ ο Αστέρας έχει 15 και ισοβαθμεί στην 9η θέση με Τσικλητήρα Πύλου, Δόξα Μεγαλόπολης και Αχαϊκή.