Τετάρτη, 25 Ιανουάριος 2017 14:20

Β' ΤΟΠΙΚΗ: Ακόμη πιο κοντά στη άνοδο η Μεθώνη, μετά το διπλό επί του Πανιωνίου

Γράφτηκε από τον

Από νίκη σε νίκη πάει η Μεθώνη στο πρωτάθλημα της Β' τοπικής και πλέον έχει αποκτήσει σημαντική βαθμολογική διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες του 2ου ομίλου.

Η ομάδα του Παναγιώτη Βλαχόγιαννη την Κυριακή πέτυχε μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Πανιώνιου στην Καλαμάτα με 1-0 και πλέον είναι στην κορυφή με 7 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη Θύελλα Χαρακοπιού, 9 βαθμούς μπροστά από ΑΣ Φυτειάς και ΑΟ Φυτειάς και δέκα από τον Πανιώνιο.

Έτσι είναι κοντά στην κατάκτηση της πρώτης θέσης που οδηγεί απευθείας σε άνοδο στην Α1 τοπική.

Το προχθεσινό ματς ήταν μοιρασμένο στην μεγαλύτερη διάρκεια του και φαινόταν ότι θα κριθεί στο γκολ. Πανιώνιος και Μεθώνη είχαν κάποιες σημαντικές ευκαιρίες όμως τελικά το ματς κρίθηκε από ένα πέναλτι στο 70' ο Καραματσούκης ανατράπηκε από τον Λιανό και το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Κοσυφολόγος γράφοντας το 0-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Στην φάση που καταλογίστηκε το πέναλτι υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση του Μπάλα με τον Τζώρτζη και η ένταση μεταφέρθηκε στους πάγκους. 

Ετσι αποβλήθηκε ο Σταματελόπουλος της Μεθώνης που είχε βγει αλλαγή και απομακρύνθηκε ο παράγοντας του Πανιώνιου Αλέκος Γαλέας. 

Στο 89' ο Πανιώνιος πλησίασε την ισοφάρισε αλλά ο Κανελλόπουλος απόκρουσε δύσκολα το φάουλ του Καλόμαλου ενώ στο επόμενο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο 0-2 χάνοντας σημαντική ευκαιρία με τον Κουλόπουλο. 

Διαιτητής ήταν ο Καρβούνης με βοηθούς τους Μανιατέα, Ρουμελιώτη. 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Τσουλάκος, Χ. Κοντοθανάσης, Π. Κώστας, Λιανός, Πετρόγιαννης, Β. Κοντοθανάσης, Σακκάς (62' Κώστας - Ξυλάς), Γιάνναρης, Ψαρράς (56' Καλόμαλος), Βοσνάκης (67' Περδίκης), Τζώρτζης

 

ΜΕΘΩΝΗ: Κανελλόπουλος, Κουφός, Τσέλιος, Κοσυφολόγος, Μπάλλας, Σαμπάνι, Τσατάς, Σταματελόπουλος (51΄Κουλόπουλος), Γ. Καλδής (46' Καραματσούκης - 82' λτ. Κοτσίρης), Πεϊδης, Μπαμπαλής.