Τετάρτη, 25 Ιανουάριος 2017 17:18

Οι διαιτητές ποδοσφαίρου έκοψαν πίτα

Γράφτηκε από τον

Την πίτα τους έκοψαν την Δευτέρα το βράδυ οι Μεσσήνιοι διαιτητές ποδοσφαίρου, σε εκδήλωση που έγινε στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία με την συμμετοχή πάρα πολλών μελών του συνδέσμου. 

Το παρών έδωσε σύσσωμο και το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣΜ με τον πρόεδρο Λεωνίδα Οικονομίδη ο οποίος ευχήθηκε καλή σεζόν στους Μεσσήνιους ρέφερι. 

Ο κ. Οικονομίδης αναφέρθηκε και στο επίπεδο του Μεσσηνιακού ποδοσφαίρου γενικότερα, τονίζοντας πως, σε αντίθεση με τα όσα ισχυρίζονται κάποιοι, δεν έχιε βαλτώσει αλλά βρίσκεται σε καλό επίπεδο. 

Και αναφέρθηκε στην άνοδο του Τσικλητήρα Πύλου, στις επιτυχίες των μικτών ομάδων, στην συμμετοχή της Κυπαρισσίας στα μπαράζ ανόδου πριν δύο χρόνια αλλά και στην παρουσία του Τσικλητήρα στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ερασιτεχνών πρόπερσι. 

Ο Αγγελος Σκαφιδάς, ως εκπρόσωπος του συνδέσμου των Μεσσήνιων προπονητών, τόνισε στους διαιτητές που τα λάθη τους είναι ανθρώπινα και πως οι προπονητές δεν ασχολούνται με αυτά. 

Ο Χρήστος Κότσαρης, ως μέλος της επιτροπής διαιτησίας, ζήτησε από τους διαιτητές να διορθώνονται μέσα από τα λάθη τους, στάθηκε στην πολύ καλή συνεργασία με την ΕΠΣΜ ενώ καλοσώρισε και τα νέα μέλη από τη τελευταία σχολή.

Κληρώθηκαν τρία χρονόμετρα τα οποία κέρδισαν οι Σταύρος Λάμιας, Μαρία Ζέρβα και Δημήτρης Πλακογιάννης. Το αξιοσημείωτο είναι ότι Ζέρβα και Πλακογιάννης κέρδισαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά!

Στις 15/2 συνέλευση και πίτα ΕΠΣΜ και σωματείων

Πριν την κοπή της πίτας των διαιτητών, η διοίκηση της ΕΠΣΜ είχε συμβούλιο στα γραφεία της ΕΠΣΜ. Εκεί έγινε διοικητικός και οικονομικός απολογισμός αλλά και προϋπολογισμός για το 2017, οι οποίοι θα επικυρωθούν στην γενική συνέλευση που ορίστηκε να γίνει την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου. Παράλληλα, θα γίνει και η κοπή της ΕΠΣΜ και των σωματείων.