Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017 19:00

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Πέντε σερί νίκες και επίθεση "φωτιά"

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Πέντε σερί νίκες και επίθεση "φωτιά"

Ασταμάτητος είναι ο Πανθουριακός το τελευταίο διάστημα και με πέντε σερί νίκες φιγουράρει στην 2η θέση της Α' τοπικής (ισόβαθμος με την Αναγέννηση Παραλίας) και υπολείπεται 5 βαθμούς από την πρωτοπόρο Καλαμάτα.

Ο φιλόδοξος σύλλογος έχει την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία με 43 γκολ έναντι 39 της "Μαύρης Θύελλας", αλλά και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα με 11 γκολ, πίσω από την Καλαμάτα που έχει δεχτεί 8 τέρματα. Ο Πανθουριακός είναι επίσης η μοναδική ομάδα που έχει κερδίσει φέτος τη "Μαύρη Θύελλα" και δείχνει να βρίσκεται στην καλύτερη φάση της σεζόν. Θυμίζουμε ότι οι πέντε τελευταίες νίκες είναι με Αρφαρά (0-4), Εράνη (7-0), Καλαμάτα (1-0), Τέλλο Αγρα 1-2) και Απόλλωνα Καλαμάτας (6-1). Για το τελευταίο τρίποντο με τον Απόλλωνα ο προπονητής του Πανθουριακού Γιώργος Αργυρόπουλος δήλωσε ότι: "Υπάρχει ικανοποίηση όχι τόσο για το αποτέλεσμα, όσο για την εικόνα της ομάδας. Είναι από τα παιχνίδια που χαίρεται να τα βλέπει ο φίλαθλος. Εγινε ανοιχτό ματς, ο Απόλλωνας δεν κλείστηκε για να πάρει αποτέλεσμα και βρήκαμε αρκετούς χώρους για να επιτεθούμε. Ευτυχήσαμε να έχουμε όλους τους παίκτες σε εξαιρετική μέρα και προσφέραμε όμορφο ποδόσφαιρο".

Επόμενος αντίπαλος για τον Πανθουριακό είναι το Διαβολίτσι εκτός έδρας, ενώ μακριά από το γήπεδό του θα παίξει ακόμα τόσο την 18η αγωνιστική )με Πάμισο), όσο και την 19η (με Μιλτιάδη). Τα προβλήματα ενόψει Διαβολιτσίου έχουν να κάνουν με τους τραυματίες Κλουβάτο και Κάνιστρα.

 

Τέλος, να σημειωθεί ότι χθες η διοίκηση έκανε το τραπέζι στο τεχνικό τιμ και τους παίκτες, ενώ το Σάββατο θα γίνει ο ετήσιος χορός και η κοπή της πίτας.