Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017 19:45

Β' ΤΟΠΙΚΗ: Στη 2η θέση η Θύελλα Χαρακοπιού μετά το 8-2 επί του ΑΣ Φυτειάς

Γράφτηκε από τον
Β' ΤΟΠΙΚΗ: Στη 2η θέση η Θύελλα Χαρακοπιού μετά το 8-2 επί του ΑΣ Φυτειάς

 

Εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη πέτυχε την Κυριακή η Θύελλα Χαρακοπιού η οποία συνέτριψε με 8-2 τον ΑΣ Φυτειάς στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β' τοπικής.

Η ομάδα του Χαρακοπιού μετέτρεψε σε περίπατο το ντέρμπι της αγωνιστικής και πλέον σκαρφάλωσε στην 2η θέση του ομίλου.

Η Θύελλα είναι βέβαια πολύ μακριά από την κορυφή αφού είναι 7 βαθμούς πίσω από την Μεθώνη. Από την μια λοιπόν έχει το δύσκολο στόχο να ανέβει στην πρώτη θέση που οδηγεί απευθείας σε άνοδο και από την άλλη τον πιο βατό στόχο που είναι να διατηρήσει την 2η θέση που οδηγεί σε μπαράζ ανόδου (αρκεί να μην πέσει η Πύλος από την Γ' εθνική, κάτι πάρα πολύ πιθανό) με την ομάδα που θα πάρει την 2η θέση στον 1ο όμιλο. 

Τα γκολ για τη Θύελλα Χαρακοπιού πέτυχαν οι Γιαννόπουλος (20', 23', 24'), Βασιλογιαννακόπουλος (30', 42'), Βασιλόπουλος (52'), Γκέσι Δέμπι (58'), Κουτσολίας (60') και για τον Α.Σ. Φυτείας ο Β. Σταυρινός (50', 73' πέναλτι σε ανατροπή του από τον Βασιλόπουλο).

Διαιτητές: Ταβουλαρέας, Τζεμάλι, Νιάρχος.

ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ: Σακκάς, Μαρκάκης, Μ. Στασινόπουλος, Ορφανός, Κ. Στασινόπουλος, Κουτσολίας, Γ. Στασινόπουλος (62' Λάντι Τσάλα), Γκέσι Δέμπι, Βασιλογιαννακόπουλος (63' Μάντης), Γιαννόπουλος (27' Βασιλόπουλος), Γκ. Σαμπάνι. 

ΑΣ ΦΥΤΕΙΑΣ: Π. Αναστασόπουλος, Πολυχρονόπουλος, Χρυσοβέργης, Λαβασίδης, Β. Σταυρινός, Κουνής, Γεωργακόπουλος, Γ. σταυρινός, Παναγιωτόπουλος (75' Παπαλάμπρος), Κουτουμάνος, Γιακουμής.

Πρώτος σκόρερ ο Γιαννόπουλος

Ο Γιαννόπουλος είναι πλέον πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Β' τοπικής με 10 γκολ και ο Βασιλογιαννακόπουλος πέρασε στη 2η θέση με 8 γκολ (μαζί με τον Κουλόπουλο της Μεθώνης).