Τετάρτη, 25 Ιανουάριος 2017 22:43

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Σημαντική ενίσχυση με Πατσιώτη και Ανεστόπουλο

Γράφτηκε από τον

Σε δύο ακόμη μεταγραφές προχώρησε ο Τέλλος Αγρας που έφτασε τις τέσσερις κινήσεις στο χειμερινό παζάρι...

Συγκεκριμένα στα "ερυθρόλευκα" ντύθηκαν ο 25χρονος επιθετικός Νίκος Πατσιώτης από τον Πάμισο και ο 28χρονος μεσοαμυντικός Θοδωρής Ανεστόπουλος από τον Παπαφλέσσα Χώρας. Τον Πατσιώτη γνωρίζει άριστα ο τεχνικός του Αγρα Σπύρος Τσίκινης μιας και τον είχε παίκτη τόσο στην ομάδα της Μεσσήνης όσο και πέρυσι στην Ανδρούσα. Ο Ανεστόπουλος έχει παίξει και πάλι στον Τέλλο Αγρα πριν αρκετά χρόνια όταν οι "ερυθρόλευκοι" ήταν στη Δ' εθνική, ενώ έχει περάσει από αρκετές ομάδες (Καλλιθέα, Βλαχόπουλο, Χατζή κ.α.). 

Ετσι ο Τέλλος Αγρας έφτασε τις τέσσερις μεταγραφές τον Γενάρη μιας και είχαν προηγηθεί αυτές των Νίκο Τσίμπιτση και Κώστα Στασινόπουλου. Ακόμη κινείται για έναν μεσοεπιθετικό παίκτη, προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ του μετά και την ξαφνική αποχώρηση του Ερέκι.

Για αποτέλεσμα με Απόλλωνα 

 

Από εκεί και πέρα, o Tέλλος Άγρας προετοιμάζεται για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμάτας που θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ. στο γήπεδο «Γ. Λουκαρέας», στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Α' τοπικής. Η ομάδα των Γαργαλιάνων παραμένει χαμηλά στην βαθμολογία και θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα που την βοηθήσει να απομακρυνθεί από τις επικίνδυνες θέσεις.