Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017 14:35

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ: Πρωταθλητής στον 1ο όμιλο ο Αίας, μετά το 2-2 με Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον
ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ: Πρωταθλητής στον 1ο όμιλο ο Αίας, μετά το 2-2 με Καλαμάτα

Το Σαββατιάτικο ματς του παιδικού πρωταθλήματος ανάμεσα στον Αίαντα και την Καλαμάτα θα έκρινε τον τίτλο στον 1ο όμιλο.

Στο γήπεδο «Π. Μπαχράμης» λοιπόν βρέθηκε αριθμός ρεκόρ φιλάθλων για να δει τους πιτσιρικάδες των δύο ομάδων που παρουσίασαν ένα πραγματικά όμορφο θέαμα. Η Καλαμάτα ήθελε μόνο νίκη για να πάριε τον τίτλο και έτσι το τελικό 2-2 εξασφάλισε την πρωτιά στον Αίαντα σε ένα ματς που πάντως και οι δύο ομάδες κέρδισαν τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα. 

Το 1-0 έγινε στο 31' όταν ο Ακριστινέι εκτέλεσε ένα κόρνερ στο β' δοκάρι και με κεφαλιά ο Ζαφείρης έδωσε προβάδισμα στον Αίαντα του Τάκη Σακελλαρόπουλου.

Η Καλαμάτα του Παναγιώτη Δρούγα απάντησε με δύο γκολ. 

Στο 40' ο Ζώτος με σουτ έξω από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1 και στο 57' ο Ρ. Κανανάι με συρτό σουτ πέτυχε το 1-2. Ο Αίας όμως ισοφάρισε στο 59' σε 2-2 με διαγώνιο σουτ του Κωστέα και πήρε την ισοπαλία που του χάρισε την πρώτη θέση.

Η Καλαμάτα είχε μεγάλη ευκαιρία να πάριε τη νίκη στο τελευταίο λεπτό όταν είχε δοκάρι με χτύπημα φάουλ του Ζώτου. 

το τελικό σφύριγμα βρήκε τους παίκτες του Αίαντα να πανηγυρίζουν τον τίτλο και να φωνάζουν όλοι μαζί «Σωτήρης» αφιερώνοντας το πρωτάθλημα στον νεαρό Σωτήρη Νικολακόπουλο που έφυγε πρόσφατα από την ζωή. 

Διαιτητής ήταν ο Νιάρχος και βοηθοί ο Τάγαρης και η Ε. Τσαούση. 

ΑΙΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Δ. Ζαφειρίου, Βασιλάκης, Κουκούτσης, Παπαθεοδωρίδης, Κουλουμπός, Ε. Ζαφείρης, Κωστέας, Ακριστινέι, Καραβίτης, Παπαγιαννόπουλος, Κανιώρος. Επαιξε και ο Τσούκλερης. 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Βαγιακάκος, Παναγιωτόπουλος, Οικονομέας, Κάτσος, Δριμης, Τσαγκλής, Δημόπουλος, Ζώτος, Πικιός, Ρ. Κανανάι, Τσιγαρίδης. Επαιξαν και οι Ρουμελιώτης, Κ. Κανανάι και Α. Μυστριώτης.