Παρασκευή, 27 Ιανουάριος 2017 12:41

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Για νέα νίκη με Κυπαρισσία - Εκτός μάχης ο Μερκούρης

Γράφτηκε από τον

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία της "Μαύρης Θύελλας" για το παιχνίδι της Κυριακής με την Κυπαρισσία.

Ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή στις 3 μ.μ. στο γήπεδο του Μεσσηνιακού στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής και η Καλαμάτα θα στοχεύσει σε μια ακόμη νίκη με την οποία θα διατηρήσει ή και θα διευρύνει το προβάδισμα των 5 βαθμών που έχει από Πανθουριακό και Αναγέννηση που βρίσκονται στην 2η θέση της Α' τοπικής. 

Στις τάξεις των «μελανόλευκων» υπάρχει καλό κλίμα μετά τις καλές εμφανίσεις και τις άνετες νίκες στα τελευταία δύο παιχνίδια και άπαντες περιμένουν ότι και την Κυριακή η ομάδα θα δείξει το καλό της πρόσωπο. 

Η Κυπαρισσία είναι πάντα ένας υπολογίσιμος αντίπαλος και στην Καλαμάτα γνωρίζουν ότι θα χρειαστεί προσοχή και πειθαρχεία για να έρθει ένα ακόμη τρίποντο που θα φέρει την ομάδα πιο κοντά στον τίτλο και την άνοδο στην Γ' εθνική. 

 

Οι τελευταίες προπονήσεις έγιναν στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, όπου θα γίνει και η σημερινή. Το μοναδικό σοβαρό αγωνιστικό πρόβλημα έχει να κάνει με τον Ηλία Μερκούρη, ο οποίος τραυματίστηκε στο προηγούμενο ματς με τον Τέλλο Άγρα και δεν προλαβαίνει το ματς με την Κυπαρισσία. Ο 23χρονος μέσος ήταν σε καλή κατάσταση, κέρδισε θέση στην 11άδαστα τελευταία παιχνίδια και ο τραυματισμός του ήρθε σε μια άσχημη στιγμή για τον ίδιο και την ομάδα. Από την άλλη πλευρά, οι Λιόλιος και Αθανασόπουλος, που επίσης αποχώρησαν τραυματίες από το ματς με τον Τέλλο Αγρα, είναι σαφώς καλύτερα και υπολογίζονται για το ματς με την Κυπαρισσία. Το ίδιο ισχύει και για τον Θύμιο Νάτση, που συμμετέχει στις τελευταίες προπονήσεις και θα είναι στην αποστολή του Κυριακάτικου αγώνα.